- Reaction score
- 7
Sveiki visi! Es gribētu sintezēt 3-cmc personiskai lietošanai. Esmu to diezgan iecienījis, bet vairs nevaru to iegādāties (pastāvīgas krāpšanas / slikti aizstājēji). Man ir neliela pieredze organiskajā ķīmijā, piemēram, vienkāršas skābes bāzes ekstrakcijas utt. Es esmu pārlasījis šo forumu, un ir vairāki amati par šo sintētisko vielu, bet es nevarēju atrast stabilu rakstu, Tikai miruši pavedieni un saites uz citiem ziņojumiem, kas nebija viegli sekot tādam iesācējam kā es.
Šeit ir reaģenti, ko līdz šim esmu uzkrājis savam projektam:
2-brom-3'-hloropropiofenons (šķidrā veidā)
Dihlormetāns
Acetons
Metilamīns
HCL 32%
Vai kāds var mani aizvest uz kādu labu aprakstu vai, iespējams, video?
Turklāt es paredzu, ka pieļausim kļūdas, kad pirmo vai otro reizi veiksim šo procesu. Tātad, lai prakses laikā neizniekotu reaģentus, kādi ir daži labi minimālie daudzumi, ar ko sākt, īpaši ar 2b3c? Vai es varu sākt ar 5 vai 10 ml? Tad pārējo daudzumu pielāgot, izmantojot molāro svaru?
Iepriekš paldies!!!
Šeit ir reaģenti, ko līdz šim esmu uzkrājis savam projektam:
2-brom-3'-hloropropiofenons (šķidrā veidā)
Dihlormetāns
Acetons
Metilamīns
HCL 32%
Vai kāds var mani aizvest uz kādu labu aprakstu vai, iespējams, video?
Turklāt es paredzu, ka pieļausim kļūdas, kad pirmo vai otro reizi veiksim šo procesu. Tātad, lai prakses laikā neizniekotu reaģentus, kādi ir daži labi minimālie daudzumi, ar ko sākt, īpaši ar 2b3c? Vai es varu sākt ar 5 vai 10 ml? Tad pārējo daudzumu pielāgot, izmantojot molāro svaru?
Iepriekš paldies!!!