Question Domina, ar yra kokių nors mažos apimties gamybos sąrankų

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Noriu pradėti gaminti ir auginti tam tikrus dalykus.

Viskas turi būti nedidelio masto, jei kas nors galėtų man padėti pasiūlydamas, kur ieškoti ir pan. Turiu chemijos pagrindus ir laboratorinių įgūdžių, todėl tai čia nebus problema. Tik, atrodo, nerandu čia jokių vadovų, kurie būtų skirti namams ir (arba) nedidelio masto įrenginiams.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Sveiki, harmonija,

Tiesą sakant, nelabai suprantu jūsų logikos, jūs sakote, kad turite chemijos ir laboratorinio darbo patirties, bet nežinote, kaip susikurti namų / mažos apimties įrangą?

Bet palikime tai nuošalyje, pirmiausia, ką jus domina sintezuoti? Koks jūsų biudžetas?

Pirmoji vieta, kur reikėtų ieškoti, būtų subforumas, eikite ir perskaitykite bb forumo chemikų straipsnius ir sintezes. Ten yra pirmtakų, laboratorinės įrangos, reikalingos konkrečiai sintezei, sąrašai ir pačios sintezės vadovas.

Geriausi linkėjimai

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ačiū, vertinu jūsų atsakymą.

Kalbant apie mano chemijos žinias ir laboratorinius įgūdžius, jie daugiausia įgyti klasėje, o ne darbe.

Mano pagrindiniai interesai būtų stimuliatoriai ir (arba) empatogenai. Mano biudžetas nėra didžiausias, tikriausiai tikiuosi išleisti mažiau nei 500 svarų sterlingų, nes tai skirta tik man ir dar keliems žmonėms.

View previous replies…

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Mano žmogus,

turėdamas 500Lt biudžetą, sakyčiau, kad jums geriau pirkti vaistus, o ne juos sintetinti.

Su geriausiais linkėjimais

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Smalsumo dėlei, koks, jūsų nuomone, yra visiškai pradedančiojo vartotojo biudžetas?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Mano žmogus,

neturi nieko bendra su tuo, ar esate pradedantysis, naujokas, ar profesionalas.

Tai susiję su sinteze, jūsų tikslu ir t. t.

Tai šiek tiek panašu į klausimą, kokio ilgio yra mano virvė, jos nematant.

Aš buvau pradedantysis, vis dar esu, bet mano biudžetas, kai pradėjau, buvo 15 000 JAV dolerių.

Kaip jau sakiau, pradėkite skaityti sintezes, nesileiskite įkalbinėjami ir atlikite tyrimus.

Geriausi linkėjimai

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Ko tiksliai jums reikia? Kokią sintezę turite omenyje?

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Manau, kad dabar jam reikia įrangos, o tada reagentų ir kitų sintezės dalykų

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Man taip pat būtų įdomu tai žinoti, norėčiau žinoti, ko man reikia nedidelei laboratorijai ~100 g maksimalaus mastelio, nes mane tai domina tik kaip hobis, o ne kaip įmonė, iš kurios noriu uždirbti krūvas pinigų.

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
5
Sakyčiau, viską, ką reikia žinoti, jums papasakos ..... šios srities ekspertai ir pradedantieji ...

perskaitykite šį forumą .... Daugiau nieko nereikia .
Skirkite tam laiko, ir tada gausite atsakymą į visus savo klausimus.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Tai iš tiesų priklauso nuo to, ką siekiate padaryti. Jei norite išgauti iki 100 g dažniausiai ko nors vertingo, pigi sąranka nepadės. Pirmiausia nusitaikykite į žemesnes vertes.

Kalbant apie tai, kur ją gausite, tai galiausiai priklauso nuo jūsų buvimo vietos. Yra keletas tarptautinių gamintojų, sakykime, stiklinių indų, tačiau iš pradžių vengčiau užsisakyti internetu. Jei įmanoma, stenkitės viską pirkti vietoje.

Tai, ko jums reikia, nustatysite pagal konkretų projektą. Išsirinkite ką nors, ką norite pagaminti, ištirkite, kaip tai padaryti, o tai parodys, ko jums reikia įsigyti. Vien šiame forume yra daug pagrindinių temų.

Kaip nurodė kiti, jei jūsų biudžetas tikrai ribotas, jums gali būti paprasčiau nusipirkti faktinį gaminį, užuot jį gaminus patiems. Bet ei, mes tai darome dėl įdomumo, ne?