Buvau šiek tiek nusivylęs, kad čia pamačiau nuorodą iš kitos temos, susijusią su laboratorijų vietomis, tarsi vienas iš jų būtų galutinis atsakymas, o radau tik tai. Prašau nepriimti to kaip asmeninio išpuolio, bet tikiuosi, kad mano tono, sarkazmo ir perspektyvos derinys įteigs mano mintį visiems besidomintiems. Kaip atsakymą į pranešimus: Aš jaučiuosi patogiai savo miegamajame. Tai nereiškia, kad jis yra ideali vieta laboratorijai įrengti. Tikriausiai bloga idėja pradėti "narkotikų laboratoriją" įrengti ar veikti nuomojamoje nuosavybėje, nes nesate savininkas ir ne vienintelis asmuo, turintis raktą, komercinėje įstaigoje taip pat? Na, manau, kad viskas gerai... tol, kol tai vyksta po darbo valandų ir jūs įsitikinote, kad jums patogu. Taip, tiesą sakant, pasirūpinkite, kad jums būtų tikrai patogu, kol rizikuojate savo gyvybe ir laisve. Apsivilkite pižamą, jauskitės kaip namie. Suprantu, kad sakydamas "patogiai" iš esmės turi omenyje tik pasitikėjimą savimi, kad galėtum veikti bet kokiu pajėgumu, kurį gali pateisinti kaip "saugų". Tačiau aš nė kiek tuo nesidžiaugčiau, nes tai tikrai gali vesti tik į pasitenkinimą.
.
Ką jie sako apie pasitenkinimą? (Pamiršau, bet...) Niekada neapgaudinėkite savęs apgaulingu saugumo jausmu, bet ir nesidarykite žilų plaukų dėl to nerimaudami." Aš nesu apsvaigęs nuo kokaino, nevaikštau po pastatą kvepiantis eteriu su kilogramu metilamino, nekalbu su visais, kurių ten ir taip nėra, todėl "viskas gerai".'" Stenkitės vaidinti tą, kas sakotės esąs ir ką turėtumėte daryti, ir stenkitės neatrodyti kaip paranojiškas, neužtikrintas ir nestabilus nelegalių narkotikų gamintojas, įtartinai bandantis nuslėpti savo veiksmus. Su kiekvienu virėju elkitės taip, tarsi teisėjas, prisiekusieji ir egzekutorius būtų pakeliui atlikti jūsų sveikatingumo patikrinimą, kai tik išleisite savo neapdorotą produktą su militaristine iniciatyvumo dvasia. Jei įmanoma, pradėkite ardyti ir valyti, pavyzdžiui, prieš pakartotinę kristalizaciją arba jos metu.
Priešingai populiariam įsitikinimui, kalėjimai ir įkalinimo įstaigos nėra pilnos homoseksualių prievartautojų ir (arba) informatorių. Be abejo, jų yra kur kas daugiau, nei galima patvirtinti. Man teko apsilankyti keliose iš šių mielų įstaigų. Nežinau, kur ar kaip mėgsta atlikti bausmę visi kiti, kiekvienam savo, aš mieliau būčiau nuošalyje nuo šios lygties. Galbūt dėl stereotipo kaltas Holivudas. Tiek sodomija, tiek bendravimas/kompromitavimas su valdžia, bet kokiu lygmeniu, paprastai visuotinai ir atvirai vengiama. Net "OK" kalėjimo prižiūrėtojai nemėgsta įskundėjų, nes patys prižiūrėtojai taip pat būna įskundžiami. Aš pats mieliau skaitau ir treniruojuosi, šachmatai irgi šaunu. Laisvės praradimas dėl to, kad tave pagavo darant tai, ko neturėjai daryti, yra savaime suprantamas dalykas, nors taip neturi būti ir mes velniškai stengiamės. Tam tikru momentu to reikėtų tikėtis ir planuoti, nors kartais didele kaina to vengti.
Mano patarimas: pirmąją dieną įkrėskite didžiausiam vaikinui į užpakalį arba tapkite kieno nors..... eee, turiu omenyje... Gerbk visus, bet stenkis nesusidraugauti. Nesijunk į jokias gaujas. Laikykis "savų žmonių." Nelošk azartinių lošimų ir nevairuok. Laikyk savo šūdus sau. Jei esi tvirtas vyrukas, rūpiniesi savo reikalais ir žinai, kada reikia atsikirsti, tau nereikėtų dėl nieko nerimauti. Greičiausiai niekas nesiruošia tau nieko primesti, policininkas ar sukčius, jei pats to nekviesi. Jei manote, kad pažeisite įstatymą ir niekas niekada nieko baisiai nesugadins, esate iliuzionistas. Jūsų pačių kraujas gali būti įtikintas parduoti jus į upę "dėl jūsų pačių gerovės"... "Kad nepakenktumėte sau ar kitiems." Iš tiesų, palaidos lūpos skandina laivus.
Esmė, kaip man sakė senbuviai: "Jei negali atlikti bausmės, tai nedaryk nusikaltimo." Jei nori pasitempti, pasiruošk pasekmėms ir su jomis susidoroti, TIKRAI. Pažadu, kad žmonės išklausys ir pasakys: "Na, tai šlykštu", bet galiausiai niekam nebus nė motais, kaip tau nepasisekė ir kaip viskas susiklostė. Protingos bitės už pirmąją pinigų kupiūrą neperka besisukančių ratlankių ir lipdukų savo naujam "Escalade" automobiliui. Jos pasilieka juos juodai dienai, kai prireiks advokato ir užstato, o visi netikėtai atsuks nugarą. Atsiprašau už bet kokį įžeidimą. Nenoriu nieko pasakyti, tik padėti. Taip pat atsiprašau už didžiulį nukrypimą į kalėjimo temą, tačiau šiame forume nemačiau daug patarimų iš ko nors, kas turėtų realių įžvalgų ar patirties, ką daryti, kai gyvenimas tampa SNAFU. Ne visi mes ketiname pasiekti finišo liniją sveiki, jei apskritai ketiname. Statistiškai daugelis iš mūsų šiame kelyje vienu ar kitu momentu atsitrenks į sieną. Tikiuosi, kad BB komanda skris virš radaro. Linkiu jums visiems kuo didžiausios sėkmės ir pasisekimo bei daug vaisingų virėjų! Taip pat atsiprašau už šį postą.
---S meile ir pagarba. o7