Question Kokios svetainės, kuriose parduodamos grybų sporos, pristatomos į Kanadą?

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
ar kas nors iš jūsų, bičiuliai, žino svetainių, kurios pristato prekes į kanadą ir iš kurių galėčiau nusipirkti grybų sporų, pageidautina kažką panašaus į sporeworks?
Ačiū

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Koks yra teisinis statusas Kanadoje? JAV jos visiškai nekontroliuojamos. Esu auginęs daugybę grybų rūšių ir atmainų ir tik 1 kartą nusipirkau 1 per sporų. Tai buvo Atantis Nr. 7, kuris, manau, tikriausiai buvo reabsorbuotas į Mexicana, nes jie tokie patys. Nemokamai jų gaudavau dovanų konkursuose ir daug jų iškeisdavau. Tereikia dalyvauti grybų forumuose ir po kurio laiko žmonės tiesiog duos arba iškeis juos į tave. Jūs kainos iš tų vietų mums Ludacris. Prieš 15 metų pardavinėjau atspaudus Workmanui už 5 USD už vnt. ir jis tai iškeisdavo į 5-10 švirkštų, kurie tuo metu kainavo 18 USD už vnt.
NSocyERz30

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Šie vertimai yra linksniuojami! Ar tai kubeliai? Hmm...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tai Calocybe indica. užvthstbis mano srauto gaubtas bacticinerator ir visa, ką jūs ten matote. Vienu metu turėjau 1000 dolerių vertės daiktų

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
jie čia legalūs sporos, o netoli miesto, kuriame gyvenu, yra kelios grybų dispanseriai, bet jie neparduoda sporų

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Iš išdžiovintų grybų TIKRAI galima užauginti grybų. Jums tereikia sterilių tamponų ir šiek tiek sterilaus vandens. Įmerkite tamponą į vandenį ir patrinkite juo lameles (žiaunas), ir surinksite daug sporų. Tereikia 2 suderinamų poravimosi tipų grybų. Poravimosi tipas yra analogiškas lyties tipui, tačiau grybai turi iki 50 poravimosi tipų. Vyrai moterys puola sraigtasparnius kryžiuočiai buldozeriai ir dar 45. Tai vienintelis būdas gauti kai kurių atmainų, pavyzdžiui, penis envy linijos, sporų. Žiaunos taip glaudžiai suspaustos, kad sporos negali ištrūkti, todėl nesusidaro sporų atspaudas.
Kitas metodas, kurį man pavyko sėkmingai taikyti, - tai išpjauti gabalėlį lameliarinės medžiagos ir dėti jį į Petri lėkštelę, papildytą agaru. Šį laminarinio srauto gaubtą pasigaminau už 200 dolerių ir nuo sunkumų auginti bet ką iki galimybės klonuoti bet kokį rastą grybą ir jį auginti. Jei norite rimtai auginti grybus, jums to reikia. Ilgai ieškojau, kaip tai sukurti už 200 dolerių, bet rytoj tai galėtumėte sukurti už 400 dolerių.
MxEWlSQJva

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
LFuqj4iVcT

HKsLYu7XTP

Štai keletas Psilocybe cubensis grybų. Malabarai ir albinosai A+. Šios nuotraukos yra daugiau nei 10 metų senumo. Aš asmeniškai nesu didelis psichodelinių grybų gerbėjas, bet kiekvienam savo.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tai Calocybe indica. užvthstbis mano srauto gaubtas bacticinerator ir visa, ką jūs ten matote. Vienu metu turėjau 1000 dolerių vertės daiktų

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Grybai atrodo taip gerai, bet nesuprantu, dėl ko pastatėte tą stalą ? Ir ką manote apie Petri lėkštelę su medaus vandeniu, aš vis dar nenusipirkau agaro.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Taip žmonės vadina laminarinio srauto gaubtą. Jis yra priešingas garų gaubtui. Užuot siurbęs nuodingas dujas ir pūvančius cheminių medžiagų kvapus, jis pučia į jus orą. Iš esmės tai namų krosnies ventiliatorius, pučiantis orą per tikrą 12 colių storio HEPA filtrą. Toks, koks naudojamas atominėse elektrinėse, kad žmonės nekvėpuotų radioaktyviomis dulkėmis. Šis filtras išfiltruoja 99,7 % 0,3 mikrono dydžio dalelių, bet geriau veikia mažesnes ar didesnes daleles. Taigi jis pučia itin švarų oro srautą, o šis oras sunaikina pelėsių sporas bakterijų sporas. Atstumas. Kol laikysitės aseptinio protokolo, užkrėsti augalai liks praeityje.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
btw ieškau griežtai sporų švirkštų, o ne alternatyvių grybų auginimo metodų, todėl prašau atsakyti tik tuo atveju, jei žinote kokių nors svetainių arba galite man jų pateikti. ačiū.