Looking for a vendor Pardavėjų patirtis!

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Sveiki vaikinai. Šiuo metu bandau iš ALIBABA nusipirkti keletą pirmtakų. Patirtis laukinė ir baisi. Gaunu tiek daug žinučių iš prekybos atstovų, siunčiančių man RFQ su skirtingais kainų pasiūlymais.

Didžiausią nerimą kelia tai, kad kai kurie prekybos atstovai yra tokie nekompetentingi, kad jie nežino, kokių cheminių medžiagų prašiau, patikrinę CAS#, bet jie greitai parašys man kainos pasiūlymą, o po to, kai aš juos apšaukiau logiškais klausimais, tada pradėsiu matyti raudonas vėliavėles.

Kai kurie pardavėjai atrodė patikimi, bet, kaip sakoma, keli blogi kiaušiniai sugadina visą partiją. Jau užsisakiau, bet mano patikimas pardavėjas neturi mano pagrindinio pirmtako.

Ar kas nors kada nors turėjo blogos patirties perkant iš "Alibaba"?

Prašome pasidalyti savo patirtimi arba patikimais kontaktais.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Negaliu pasidalyti kontaktais, bet jau turėjau blogos patirties.

Geriausias gero pardavėjo rodiklis - jei pardavėjas yra atviras geram bendravimui, taip pat ir el. paštu, ir per tam tikrą laiką gali parodyti, kad jį domina ilgalaikiai verslo santykiai, o ne tik vienas greitas pardavimas.

Kokio pagrindinio pirmtako jums trūksta?

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@KokosDream!

''Geriausias gero pardavėjo rodiklis - jei pardavėjas yra atviras geram bendravimui, taip pat ir el. paštu, ir laikui bėgant gali parodyti, kad jį domina ilgalaikiai verslo santykiai, o ne tik vienas greitas pardavimas''.

Atrodo, kad turime tas pačias arba panašias mintis apie pardavėjo ir pirkėjo santykius....! Aš jums parašysiu DM apie savo pagrindinį pirmtaką