- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Sveiki vaikinai. Šiuo metu bandau iš ALIBABA nusipirkti keletą pirmtakų. Patirtis laukinė ir baisi. Gaunu tiek daug žinučių iš prekybos atstovų, siunčiančių man RFQ su skirtingais kainų pasiūlymais.
Didžiausią nerimą kelia tai, kad kai kurie prekybos atstovai yra tokie nekompetentingi, kad jie nežino, kokių cheminių medžiagų prašiau, patikrinę CAS#, bet jie greitai parašys man kainos pasiūlymą, o po to, kai aš juos apšaukiau logiškais klausimais, tada pradėsiu matyti raudonas vėliavėles.
Kai kurie pardavėjai atrodė patikimi, bet, kaip sakoma, keli blogi kiaušiniai sugadina visą partiją. Jau užsisakiau, bet mano patikimas pardavėjas neturi mano pagrindinio pirmtako.
Ar kas nors kada nors turėjo blogos patirties perkant iš "Alibaba"?
Prašome pasidalyti savo patirtimi arba patikimais kontaktais.
Didžiausią nerimą kelia tai, kad kai kurie prekybos atstovai yra tokie nekompetentingi, kad jie nežino, kokių cheminių medžiagų prašiau, patikrinę CAS#, bet jie greitai parašys man kainos pasiūlymą, o po to, kai aš juos apšaukiau logiškais klausimais, tada pradėsiu matyti raudonas vėliavėles.
Kai kurie pardavėjai atrodė patikimi, bet, kaip sakoma, keli blogi kiaušiniai sugadina visą partiją. Jau užsisakiau, bet mano patikimas pardavėjas neturi mano pagrindinio pirmtako.
Ar kas nors kada nors turėjo blogos patirties perkant iš "Alibaba"?
Prašome pasidalyti savo patirtimi arba patikimais kontaktais.