Question Triptamino sintezė iš 5-HTP

fckphysicochemistry

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Vaikinai, radau labai prieinamą 5-HTP šaltinį. Ar galiu iš jo susintetinti triptaminą? Svarstau galimybę naudoti reduktorių, bet kadangi mano žinios yra teorinės, norėčiau paprašyti jūsų pagalbos dėl šio proceso. Ačiū jums nuo šiol.

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
trryptaminas būtų serotoninas tikriausiai tai galima padaryti su hidroksidu arba PTSA, bet niekada nemačiau jokio dokumentinio filmo apie serotinino, o paskui iš jo - bufotenino gamybą. Ypač gaminant bufoteniną turėtų būti lengva naudoti formaldehidą ir natrio borohidridą. Gamindamas serotininą aš paprasčiausiai niekada niekur nemačiau hive sciencemadness rodium. Galbūt yra patentas ar mokslo žurnalas, bet dauguma dalykų apie serotoniną yra tai, kaip jis gaminamas fermentiniu būdu gyvūno ar žmogaus viduje.

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
aš taip pat galvojau apie bufotenino gamybą, bet ten yra tik shulgins metodas ir jis savo laiku naudojo tiesiog kitus chemikalus ir aš galėčiau jį pasigaminti be problemų, bet piroforiniai dalykai ar toks affortas, kodėl turėčiau, jei galite nusipirkti melatoniną ir hidroksido ar rūgšties metodu iš jo pasigaminti tryptaminą, o tada paprastą formaldehidą borohidridą metanolį sooo lengvai ir turite produktą, kuris yra dar įdomesnis ir geresnis naudoti. ar matėte, kaip kai kurie žmonės vemia, o jei vartoja vieni, jie gali mirti. tiesiog naudokite 5-htp, kad diena būtų geresnė, daugiau gerų jausmų, nes jis užpildo jūsų serotoniną ir artėja žiema, todėl puiku, kad jį turite. bet ei, jei būčiau jūsų vietoje, tiesiog pabandyčiau tą patį metodą gaminti befoteniną, kaip ir 5 met dmt arba paprastą dmt, tikiuosi, kad jis veiks, kristalizuokite ir tada atlikite virimo temperatūros testą, jei jis tinka 4-ho-dmt, puikus jūsų darbas atliktas.