Question Pigiausias būdas pasigaminti metamfetamino buvo sėkmingas tik kartą

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Klauskite chemijos ekspertų! Nes man šis metodas pavyko tik vieną kartą! Ar tai pigiausias būdas pasigaminti amfetamino hidrochlorido? Ar yra kokių nors svarbių žiedinių jungčių, kurios praleidžiamos ir neleidžia pagaminti amfetamino kristalų?
1. Sumaišykite 40 g fenilacetono, 20 g metilamino hidrochlorido ir 200 ml metanolio, įpilkite nedidelį kiekį natrio hidroksido, kad neutralizuotų iki silpno šarmingumo, ir 2 valandas reaguokite 80 laipsnių temperatūroje, kad susidarytų tarpinis iminas.
2. Į tarpinį imino junginį įpilkite 10 g natrio borohidrido ir 6 valandas reaguokite kambario temperatūroje, kad susidarytų amfetaminas.
3. Į reakcijos tirpalą įpilkite 100 ml vandens, atskirkite organinį sluoksnį ir plovimą pakartokite tris kartus. Kiekvieną kartą panaudojus 100 ml vandens, įpilkite atitinkamą kiekį druskos rūgšties, kad neutralizuotumėte iki pH 5.
4. Išgarinkite visą vandenį ir nustokite kaitinti, kai temperatūra viršija 100 laipsnių. Tai, ką gausite, vis dar yra skystis... ir nėra jokių kristalų, kol jis neišdžiovintas! Tikrai nežinau, kas nutiko ne taip

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Tinkamą NaOH kiekį, norint neutralizuoti 20 g metilamonio chlorido, skaičiuoju 0,5 g, o tai yra daugiau nei pėdsakas. Ar jūs tai supratote?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Taip, tyčia naudojau per didelį NaOH kiekį, kad pH vertė būtų 8-9.
Šiame eksperimente reakcijos mišinį sudarė 20 ml metilamonio chlorido, 200 ml metanolio ir 40 ml fenilacetono. Reakcija buvo vykdoma magnetiniu maišymu 80 °C temperatūroje 2 valandas.

View previous replies…

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Susidarius tarpiniam imino junginiui, mano reakcijos mišinys (RM) liko bevandenės būsenos. Atvėsus iki kambario temperatūros, lėtai buvo pridėta 10 mg natrio borohidrido. Reakcijai buvo leista vykti 6 valandas. Iki šio momento nesu tikras, kur galėjo kilti problema.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Aš nesu chemikas, todėl pataisykite mane, jei klystu, bet man buvo pasakyta, kad ph reikia svyruoti nuo 2 punktais mažesnio nei pKa iki 2 punktais didesnio nei pKb, t. y. nuo 12,1 iki 4,6. Kiekvienu mažesniu tašku palikdami 3 % produkto netinkamos formos, taigi, sustoję tarp 8 ir 9 praradote 9 %, o kitame gale - 1,2 %. Metilamonio chloridas yra kietoji medžiaga, bet jūs naudojate ml, kad išreikštumėte, kiek. Trūksta lygties dalies, koks yra šio skysčio molinis tankis? ar tai vanduo, ar...?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Ech... Netiksliai išmatavau medžiagos kiekį, bet padėkite man patikrinti, ar mano eksperimentiniame procese nėra kokių nors rimtesnių klaidų, kurios lemtų nesėkmę? Pavyzdžiui, ekstrakcijos etape atskyrimui tiesiogiai įpyliau vandens, nenaudodamas papildomų tirpiklių. Nesu tikras. Tiesiog maniau, kad rm susisluoksniavimas jau akivaizdus, todėl taip ir padariau.