- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 17
Sveiki, esu stimuliatorių vartotojas, gal galima sakyti, ir narkomanas taip pat. Vartoju kokainą ir amfetaminą, priklausomai nuo to, kam man jo reikia, arba naktinėms pamainoms, arba klubams. Rūpinuosi savo psichine ir fizine sveikata, darau 2 savaičių pertraukas po 1 savaitės vartojimo ir t. t. Norėčiau daugiau sužinoti apie dantų ir dantenų sveikatą. Dauguma narkotikų, kaip žinome, džiovina burną, ir tai yra vienas svarbiausių dalykų, kurių reikia nepamiršti, gerti daugiau vandens, mažiau gazuotų gėrimų ir pan. Kaip žinau iš biologijos studijų, satyra yra labai svarbi, nes ji naikina bakterijas, valo ir pan. Stengiuosi gerti daug vandens ir kramtyti becukres kramtomąsias gumas, kad burna būtų "drėgna". Bet aš vis dar šiek tiek baisu bcs po vartojimo, kai Im aukštas aš jaučiu su mano liežuviu, kad kai kurie iš mano dantys juda šiek tiek (tai tik tada, kai aš esu po poveikio). Noriu sužinoti, ar dar yra kitų dalykų, kurių Im trūksta, ir aš galiu žinoti ką. Jei žinote, gal galite pasakyti, kokius vitaminus turėčiau vartoti, kad dantys ir dantenos būtų sveikesni? Galvoju pirkti fluoro kapsules, ar tai puiki idėja? Ir plauti dantis bent 2-3 kartus per dieną, priklausomai nuo to, ar turiu laisvo laiko, ar blogai, ar gerai, kad tiek daug? Ir ik jo geriausia pasikonsultuoti su savo odontologu, bet Im išlaikyti mano vartojimą privačiai, nes paskutinį kartą tikėdamas per daug gavo mane buvimo 24 valandas mažame kambaryje ir aš buvau laimingas, kad daug ppl į teismo sistemą, net teismo viršininkas ne gauti 5 metų bausmę. Thx iš anksto!