Pardavėjo deontologija

Wario

Don't buy from me
Resident
Reaction score
32
Sveiki visi tikiuosi, kad visi yra saugūs,

Šį įrašą parašiau norėdamas visiems papasakoti, ką galvoju apie prekybą kietuoju narkotiku,
Jūs parduodate produktą ir tai yra jūsų atsakomybė, jei kas nors miršta nuo surišto ir (arba) blogos kokybės produkto dauguma sintezės pranešimų suteikia jums gryninimo / rekristalizavimo ir lydymosi temperatūros įžvalgas, kurias turite padaryti, tai yra jūsų pasirinkimas maišyti narkotikus dėl savo konsumpcijos, bet ne pirkėjo.

Tai jūsų pasirinkimas pardavinėti narkotikus, todėl prašome tai daryti etiškiau ir švariau, turime pardavinėti narkotikus laikydamiesi kuo didesnio medicininio etiketo.
Tai nėra žaidimas, ir jei kas nors mirė nuo gryno produkto, tai ne jūsų kaltė, bet jei kas nors miršta arba turi kokių nors medicininių problemų dėl to, kad jūs (arba virš jūsų esantys žmonės) primaišėte produktą, tai 100 % jūsų kaltė.

Nereikia nė sakyti, kad dabar Europoje dažniausiai visur atliekami neleistinų medžiagų testai.

Turėti deontologiją kaip pardavėjui nėra pliusas, tai pats svarbiausias dalykas, kaip ir bet kuriame kitame darbe, tai vienintelis būdas galbūt kada nors užbaigti karą su narkotikais.

Taika ❤

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
234
Gražūs ir absoliučiai teisingi žodžiai. Pritariu tam!

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
54
Mano 100 proc. nuomone, kosmetikos vartotojui parduodama tiksliai tiek, kiek jis moka. Aš pakankamai ilgai buvau priklausomas nuo kenksmingų medžiagų, o mišinys labai kenkia mano kūnui. aš taip pat pakankamai ilgai stengiausi, kad mano draugai atsisakytų šios medžiagos. Tačiau galiausiai stengiuosi parduoti tikrai priklausomiems žmonėms tikrai gerą medžiagą ir įspėti pirmą kartą besikreipiančius apie riziką ir bandyti juos ištraukti. Netikros, nežinomos medžiagos yra labai pavojingos kiekvieno žmogaus organizmui. Su aiškiomis substaces galite informuoti jus prieš naudojant, bet pagal mišinius jūs niekada nežinote.