- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Sveiki visi, neseniai prisijungiau ir džiaugiuosi, kad čia galima rasti tokį puikų šaltinį. Atsižvelgiant į tai, kaip klostosi pasaulio reikalai, malonu rasti atvirų minčių ir diskusijų be cenzūros ir draudimų. Nors ateityje skirsiu nemažai laiko, kad peržiūrėčiau visą svetainėje esančią informaciją, tikėjausi, kad jūs, vaikinai, galėtumėte man patarti, kaip rasti gerą tiekėją LSD, COCAINE ir XANAX? Per pastaruosius dešimt ar daugiau metų buvo sunku stebėti, kaip narkotikų kokybė krenta, o kaina kyla. Gynybos departamento ir Kovos su narkotikais agentūros (DEA) šunsnukiai taip apsunkino kokaino pirmtakų gavimą, kad visas kokainas, kurį turėjau visus šiuos metus, buvo šiukšlės, pagamintos išgaunant ir ruošiant kažkokias nesąmones. Ir aš apsiverkčiau, jei man kada nors pavyktų rasti tikro farmacinės kokybės ksanakso, o ne kažkokio presuoto šūdino analogo benzo, kuris yra nuodinga mokslinių tyrimų cheminė medžiaga.. Jei kas nors ten galėtų PRAŠYTI mesti man narkotikų gelbėjimosi ratą, būčiau amžinai dėkingas.