Question Pseudoefedrinas (120 mg) Tęstinio atpalaidavimo tabletės Meth įmanoma ?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Turiu levocetirizino (5 mg) + pseudoefedrino (120 mg) tablečių. Ar galiu iš šių tablečių pasigaminti metamfetamino ? esu iš Indijos.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Šios tabletės tinka metamfetaminui gaminti. Iš jų reikia išgauti pseudoefedriną.
Nežinau, kokį apvalkalą turite ir ar efedriną galima išgauti alkoholiu.
Todėl iš tablečių padaryčiau dulkes ir viską ištirpinčiau vandenyje, įpilčiau NaOH šarmo tirpalo nsh 11-12 ir užpilčiau petroleteriu... kelis kartus ekstrahuočiau pagrindą eteriu ir nuplaukčiau vandeniu. Iš vandens jį išdžiovinčiau.
Naftos eterį distiliuočiau ir bazę paverčiau pseudoefedrino hidrochloridu.
Tada pasirinkite technologiją, pagal kurią norite gauti metamfetamino.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Malonu su jumis susipažinti, pone. Norėčiau daugiau sužinoti apie šį procesą.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Taigi galiausiai ar man reikia pseudoefedrino hidrochlorido, ar efedrino hidrochlorido, kad galėčiau pasigaminti metamfetamino ? Nes aš taip pat gavau šiuos efedrino hidrochlorido buteliukus, kurių kiekviename yra 30 mg efedrino hidrochlorido.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Jokių skirtumų nėra.
Norint gauti ledo, reikia l-efedrino arba d-pseudoefedrino. Paprastai vaistuose būna pageidaujamos formos.
Bet kuriuo atveju gausite metamfetaminą.
Iš ampulių labai lengva išgauti norimą produktą. Pasidarykite vandens vonią ir išgarinkite skystį ant plokštelės, o efedrino hidrochloridą nuplaukite bevandeniu acetonu.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
Sveiki, Henkas
Turiu tą pačią tabletę. Ant lizdinės plokštelės parašyta dar viena sudedamoji dalis - Spalva - raudonasis geležies oksidas usp-nf. Metodas, apie kurį tu sakei, tikrai veikia tabletes? nes aš ieškojau reddit, tai sako, kad skirtingos tabletės turi skirtingus metodus, bet jų duomenų bazė yra grynai amerikietiška.

Fizinis tabletės aprašymas - 80 % tabletės yra baltos spalvos, o likusieji 20 % yra šviesiai raudonos spalvos

Aš to nesupratau
"ištraukite pagrindą kelis kartus eteriu ir nuplaukite vandeniu. Iš vandens ją išdžiovinčiau." "distiliuočiau petroleterį ir paverčiau bazę pseudoefedrino hidrochloridu."

kai eteris ištraukia į save psuedo. mums reikia jį užšaldyti, kad psuedo susidarytų kristalas, teisingai? Panašiai kaip dmt ekstrakcija, nps užšaldomas 24 valandas, kad susiformuotų kristalai. Ar taip pat yra ir su psuedo? Psuedo yra HCL, kodėl turėtume distiliuoti eterį ir vėl paversti bazę į HCL?