Looking for a vendor Lenkų kalba nitroetanas / nitrometanas

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Taigi iv dabar iš kelių žmonių girdėjau, kad jie įsigyja tikrai pigių cheminių medžiagų iš Lenkijos.
Su paskutiniu vaikinu, su kuriuo bendravau, buvau pasirengęs sumokėti už chemijos buteliuką ir jis man atsiuntė pusę jo, bet paskui nutilo....
Iv taip pat buvo pasakyta iš kažko kito, kad Lenkija daro pigių chemijos.
Konkrečiai ieškau nitroetano arba nitrometano - galiu rasti tik 25 l statines, o aš, kaip namų chemikas, negaliu sau leisti ir nenoriu tiek daug!
Būtų gerai po litrą kiekvieno iš jų, jei įmanoma, taip pat tik kai kurių pagrindinių medžiagų - gryno ar net azeotropinio H2SO4.
Jei man neleidžiama to klausti arba tai galėtų būti geresnėje vietoje, prašau, prašau, nesijaudinkite.
iš kur žmonės gauna cheminių medžiagų nedideliais kiekiais žmogui, kuris gamina asmeninius psichodelikų kiekius, kad padėtų savo psichinei sveikatai. Aš esu Jungtinėje Karalystėje
ačiū!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol erzina, tiesa? Nebent važiuoti į Lenkiją arba nusipirkti 25 l iš Kinijos, esu užklimpęs...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Galite lengvai rasti lenkišką niteroetaną, kuris yra pigus, arba itališką, kuris yra brangus, abu juos lengva rasti "Google

Last edited:

SkinnyChef

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Nitrometano galite lengvai gauti organicchemistrypoland.pl - Jokių klausimų, bet JK muitinė gali būti problema, nežinau, kaip kūrybingai jis pasielgs šiais atvejais.
O dėl nitroetano... Nežinau JK įstatymų, bet ES tai normalus legalus reagentas. Galite gauti kažkiek pigiai brumer.com arba mažesniais kiekiais S3 chemikalų Vokietijoje.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Tiesą sakant, į Jungtinę Karalystę gana lengva išsiųsti šūdą. Taip iki šiol gavau VISUS savo reagentus ir tirpiklius. Ši svetainė pakeitė mano pasaulį...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Nitroetanas - nitrochemija - aiškus tinklo pardavėjas, turintis puikių atsiliepimų

Kingship

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
tai čia lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ką turite omenyje? Ar yra nitro šalyje? Taip, yra, jei arba dirbate registruotoje įmonėje, arba turite nuorodą - būtent dėl to ir klausinėju aplinkui! Dieve, su žmonėmis man daug sunkiau bendrauti nei su chemijos mokslais. Atsiprašau, jei skambėsiu kaip kvailys, kuris šūkalioja, bet kiekvienas turi nuo kažko pradėti, kol gali skelbti tokius pasipūtėliškus atsakymus kaip jūs!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ach taip, iš tikrųjų žiūrėjau į nitrochemiją - tik praradau nuorodą! Labai dėkoju už tai! Žinau, kad ji yra nuorodų skiltyje, bet turbūt praleidau ją antrą ir trečią kartą, kai ieškojau - prisimenu, kad P2NP mačiau šioje svetainėje.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Dang - nitrochemis nesiunčia nitroetano į mano šalį... kaip nemalonu. Su šiomis medžiagomis man tai nutinka dažnai - spėju, kad jos negali skristi krovininiu lėktuvu...
Spėju, kad galėčiau nusipirkti šiek tiek P2NP, bet ne apie tai buvo kalbama...
Atrodo, kad kiekvienas "šaltinis", su kuriuo susiduriu, nesiunčia į Jungtinę Karalystę.
Chemikalų įsigijimas darosi vis sunkesnis už patį cheminių medžiagų receptą.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Iš tikrųjų radau puikų produktą, kuris parduodamas Jungtinėje Karalystėje ir net nėra man neįprastas produktas, kurį galėčiau užsisakyti. Esu dailės studentas, o ten yra akriliniai klijai, kurie gaminami iš DCM ir nitroetano. Jis ką tik atėjo ir tikėjausi metanolio, kad galėčiau užsiimti DMT/DET sintezėmis, bet nope....lol
manau, kad naudinga vienu metu turėti kelis projektus, kai darai šiuos dalykus, vien chemijos įsigijimo požiūriu - tikriausiai nedirbčiau su dviem projektais vienu metu, tai beprotybė, bet taip, įsigijimo etapas, kurio dabar visuomet ieškau!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Atsiprašau karaliaus, nuoširdžiai. Tai buvo nepadoru taip sakyti. Mane tiesiog suglumino tavo atsakymas, o šiuo metu darau benzo detoksikaciją. Labai šmaikštu - tikrai atsiprašau už tokį arogantišką atsakymą...