Question Baudos už prekursorių importą?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Sveiki, ar kas nors žino, kokia bauda Vokietijoje skiriama už bmk 5449-12-7 importą?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Turėtų būti ne nelegalus, kiek žinau, jis yra teisėtas Kinijoje. O net jei tai neteisėta, turėtumėte lengvai išsisukti. Tol, kol sunkiai prasikaltote. Kodėl jūs klausiate?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Taip, klausiu, nes bmk 5449-12-7 dabar yra įtraukta į sąrašą. Maloni alternatyva.

101-39-3 galima gana gerai (teoriškai) paversti P2P naudojant oksoną, h2so4

Noriu tai išbandyti, bet nenoriu vykti per muitinę, jei to galima išvengti.

Speedfac

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Ar esate tikri, kad tai 5449-12-7 jos išvardytos , mano Informacija skiriasi aš dabar, kad tik PMK etilo glicidatai yra uždrausti.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Deja, taip nėra, atkreipkite dėmesį į smulkiąsias raides, deja, vokiečių kalba.

Attachments

• q0Lek3ZIWc.jpg
    q0Lek3ZIWc.jpg
    2.3 MB · Views: 21

Speedfac

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
aš puikiai kalbu ir skaitau vokiečių kalba, ten rašoma BMK glicidato ir paslėptas CAS numeris, bet mažosiomis raidėmis žemyn taip pat kalbama iš BMK glicidinės rūgšties, jei taip, tai jos tikrai uždrausta . Mano šalyje už prekursorius baudžiama 3-12 metų kalėjimo, nežinau, kiek jų yra Vokietijoje, bet būkite tikri, kad tai bus kalėjimas.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Gerai ačiū skamba kaip didelė bauda, bet gerai, jei daug žmonių tai žino mano nuomone, labai sunku visada būti naujausiems.

Tikriausiai geras metodas yra alfa-metilcinamaldehidas, šiuo metu teisėtai prieinamas, plačiai skaitomas, bet dar neišbandytas.

skanderbeg

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Susisiekiau su savo kinų tiekėju. Ji sakė, kad jų sandėlyje liko šiek tiek PMK ir jie laukia naujų BMK siuntų, tačiau ji įtaria, kad PMK išdžiūvo, nes jie neturi jokių būsimų PMK siuntų :((( ... Bet kinai yra slidžios gyvatės jie ras naują būdą ir produktą ir reklamuos per 2-3 mėnesius max.