Blondyna Don't buy from me Resident Language 🇩🇪 Joined Mar 5, 2023 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 Jun 19, 2023 #1 Ieškau tik P2P (be reagentų) fenilacetono! Man reikia nuo 20 iki 50L kiekvieną mėnesį. Prašau, kad man rašytų tik rimti žmonės, nes iki šiol rašė tik išgalvoti rašytojai.
Ieškau tik P2P (be reagentų) fenilacetono! Man reikia nuo 20 iki 50L kiekvieną mėnesį. Prašau, kad man rašytų tik rimti žmonės, nes iki šiol rašė tik išgalvoti rašytojai.
K Katty Korner Don't buy from me New Member Joined Dec 17, 2022 Messages 75 Reaction score 10 Points 8 20 Jun #2 Abejoju, ar kas nors čia jums padės... p2p yra griežtai neteisėtas... o gidai - ne. Jūs neturite galimybės paversti glicidatų ketonais, bet galite pagaminti aminą? Blondyna Don't buy from me Resident Language 🇩🇪 Joined Mar 5, 2023 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 By Blondyna 20 Jun #3 Aha, tikrai "nelegalus"? Toks protingas žmogus per Kalėdas spindi kaip žvaigždė C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 20 Jun #4 Prašau pasakyti, kokioje išsivysčiusioje šalyje p2p yra legalu užsisakyti? Ir užsakant jūsų sumas nesulauksite policijos perėmimo ir kaltinimų.... Upvote 0 Downvote
Abejoju, ar kas nors čia jums padės... p2p yra griežtai neteisėtas... o gidai - ne. Jūs neturite galimybės paversti glicidatų ketonais, bet galite pagaminti aminą?
Blondyna Don't buy from me Resident Language 🇩🇪 Joined Mar 5, 2023 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 By Blondyna 20 Jun #3 Aha, tikrai "nelegalus"? Toks protingas žmogus per Kalėdas spindi kaip žvaigždė C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 20 Jun #4 Prašau pasakyti, kokioje išsivysčiusioje šalyje p2p yra legalu užsisakyti? Ir užsakant jūsų sumas nesulauksite policijos perėmimo ir kaltinimų....
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 20 Jun #4 Prašau pasakyti, kokioje išsivysčiusioje šalyje p2p yra legalu užsisakyti? Ir užsakant jūsų sumas nesulauksite policijos perėmimo ir kaltinimų....
Prašau pasakyti, kokioje išsivysčiusioje šalyje p2p yra legalu užsisakyti? Ir užsakant jūsų sumas nesulauksite policijos perėmimo ir kaltinimų....
R Robertos Don't buy from me Resident Joined Jun 16, 2023 Messages 26 Reaction score 10 Points 3 Deals 5 22 Jun #5 Sveiki, turiu tai, ko jums reikia, galite peržiūrėti mano sąrašą arba atsiųsti man PM Upvote 0 Downvote