Looking for a vendor Reikia partnerio

Werner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki, ieškau partnerio, kuris pradėtų gaminti mirties lašus, jei yra kas nors intrested anawer tema, ačiū už dėmesį.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
jei ieškote partnerio (lotynų amerikoje), turėtumėte peržiūrėti kai kurias bendruomenes grupių skiltyje kairėje pusėje. ten yra grupių iš brazilijos, venrnzuelos, argentinos ir t. t. ten turėsite daugiau galimybių rasti tikrą partnerį.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Taip, svarbu, kurioje šalyje planuojate tokiu būdu pardavinėti vaistus. Apskritai bus įdomu stebėti šio platinimo būdo diegimo patirtį

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Pirmiausia, kas yra mirties lašai? Antra, pone Heizenberge, kreipiuosi į jūsų memorandumą dėl prekės ženklo partnerių, kurie padėtų pagerinti pasaulyje parduodamų medžiagų kokybę. Aš visa tai palaikau, esu ėmęsis kraštutinumų, kurie verčia mano partnerius iš naujo įvertinti mūsų partnerystę, nes stengiuosi sumažinti tikimybę, kad kas nors turės problemų su mūsų produktu. dabar galų gale nusipirksiu produktą, kad galėčiau jį parduoti savo klientams, bet stengiuosi išvengti bet ko, kas yra prastesnės kokybės. Ar jūsų projektas nebūtų gerai pasitarnavo priimant tai kaip būdas užtikrinti, kad visi žmonės gauna geriausią įmanomą produktą ir tuo pačiu metu uždirbti lėšų tai darant, kad kas žino, ką projektas gali pasiekti su.