Question Looking for a vendor Nabh4,p2np order polland EU_EU , safe ?

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Sveiki vaikinai. Gyvenu ir dirbu ES. Noriu nusipirkti šiuos du junginius ES. Ar ne problema iš šių bendrovių užsisakyti 10 kg pakuotes? Norėčiau pirkti iš sąžiningo nario. kuris, kruopščiai supakuotą ir visada turintį atsargų, slapta siunčia man

Solution
Hello, first of all, follow our rules and don't post same question in several topics. It is spam.
About your question, visit BB Listing and ask from suppliers. There are several supplier of P2NP and NaBH4 in EU.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
10 kg tiesiogiai? tai rizikinga imo, turite netikrą vardą, netikrą asmens tapatybės kortelę ar smtg, kad būtumėte anonimiškas? turite anoniminį adresą ect?

man reikia, prieš darant užsakymą, pasižiūrėti, koks kintamasis gali jus paviešinti, reikia pamatyti kiekvieną kintamąjį ir pamatyti visus būdus, jei neturite netikro vardo ir pavardės, jie galbūt gali jus sekti arba smtg, bet jei jie jus seka, jūs įdėjote netikrą adresą? jūs turite slėptuvę, kurioje galite paslėpti savo daiktus? jūs turite pasiteisinimą dėl savo chemijos daiktų? jūs esate žinomas policijai?

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
Sveiki, pirmiausia laikykitės mūsų taisyklių ir neskelbkite to paties klausimo keliose temose. Tai yra šlamštas.
Dėl savo klausimo apsilankykite BB sąraše ir klauskite tiekėjų. ES yra keletas P2NP ir NaBH4 tiekėjų.

Solution

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Radau slapto pristatymo idėjų, netikrą adresą, daug žmonių forume rašė apie savo patirtį. Man labiau patiktų padorus privatus asmuo (ES) čia, forume, kuris jį turi ir parduoda. kas nors?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
Visi BB sąraše esantys pardavėjai yra padorūs. Galite jų tiesiogiai paklausti apie negyvus reagentų lašus ar kreiptasi dėl klastočių. Esu tikras, kad jie jums duos vertingų patarimų.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
atsiprašau, kad negalėjau ištrinti kito savo klausimo. ačiū už atsakymą