Question Metakvalonas - kvailiai

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Ar kas nors turi kokios nors kitos informacijos, išskyrus sintezę, apie kvailystes? Girdėjau daug teigiamų įspūdžių apie jį, bet ne daug intersų dėl prieigos.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Žinau apie sintezę, tik nustebau, kad vienoje vietoje galima rasti prieigą prie tiek daug vaistų, bet nėra jokių nuorodų į Ludes. Esu matęs kai kurių retesnių cheminių medžiagų, galbūt nėra pinigų? Tiesiog smalsu.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Iš izatoino anhidrido ir O-toluidino su acetil acetonu pagaminau kvaaludes. Erovide nurodyta išeiga yra 80 %. Aš gavau daugiausiai 30 %, taigi, laikantis procedūros kiekių, galutinė išeiga buvo apie ~4 g. Reagentai didžiąja dalimi yra labai pigūs, tačiau kai dozės yra keli šimtai miligramų, pasidaro gana sunku pagaminti daug dozių. Todėl kaina paprastai daugumai yra nepagrįsta. Galėčiau juos parduoti čia, jei pakankamai žmonių susidomėtų ir norėtų sumokėti kainą.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Daugelis žmonių, kurie niekada nebandė MQ, nori jo tik todėl, kad, nežinodami, koks neįtikėtinas šventasis gralis yra šis junginys, jei tinkamai pagamintas, kad ir koks HCL laisvosios bazės. Arba jie MANO, kad jį bandė, vieną iš tų šiukšlių, arba per silpną, arba toksišką, arba mutageninį, arba sukeliantį konvulsijas - tai daugybė analogų, kurie nepavyko. O tas, kuris veikia, a) žaidžia su savo sveikata, kad gautų genų mutaciją arba baigtųsi apsinuodijimu, b) smogia stipriai, tik 1/6 reikiamos MQ dozės. Bet tai visai ne ta nirvana, kurią suteikia tikrasis, originalusis.

Gamybos sąnaudos, jei tai daroma tinkamai, yra apie 12-17 usd/g. Paprastai jis parduodamas už 90 usd/g, esant didesniam kiekiui, gal nukrenta iki 60. Tačiau yra senų keistuolių, kurie juo mėgavosi, kai jo dar buvo galima įsigyti vaistinėse, - kurie mielai moka net 120-150 usd/g.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Labai vertinu informatyvius pranešimus. Tai visada buvo mano sąraše, bet buvau nusivylęs dėl to, kad neradau patikimų partijų ir nebuvo perspektyvaus analogo.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Dėdė tikrai teisus ;) Turiu omenyje, kad su 300 mg pirmiausia patirsite malonumą raumenys tirpsta išnyksta į visiškai atsipalaidavusią būseną, po 30-45 min. prasideda antrasis etapas, 10 min. galite jaustis mieguistas ir šiek tiek apsvaigęs, bet rūpesčius nuplauna orgazminė šiluma, plintanti į kūną, kaip geriausia opioidų palaima. Tačiau be jokio erzinančio kikenimo. Kai manote, kad geriau jau būti negali, po 60-70 minučių įsijungia paskutinis etapas, papildantis jūsų puikiai fizinę savijautą, labai nuotaikinga, švelni euforija - jauki stimuliacija užbaigia ratą, pasiekdama geidžiamiausią būseną, kokią tik gali pasiūlyti narkotikai (aišku, jei nesiekiate psichodizo poveikio). Po maždaug 3 valandų, praleidę laiką nirvanoje, bet su labai aiškiu, linksmu protu - neatsibusdami kitame kambaryje, kaip tai lengvai pasitaiko vartojant benzoblastus ar stiprius opioidus, galite eiti miegoti ir užmigti geriausiu miegu, kokį tik galite prisiminti, atsibusdami švieži ir visiškai patenkinti šia patirtimi.

Dėdė tikriausiai galėtų papasakoti istorijų apie kažką, kas net pranoktų dangišką MQ patirtį, kitą klasę, kurios niekur nebėra, išskyrus tam tikrą beveik nulinį rekreacinį vartojimą - prie MQ patirties pridedant papildomas pirmąsias 20 minučių, suteikiančių euforijos ir stimuliacijos pliūpsnį, panašų į geriausią kokainą ir gryniausią amfetaminą kartu sudėjus - prieš pereinant į kitas 3 pirmiau aprašytas fazes.

Šiuo metu esu labai užsiėmęs IRL, bet mielai pasikalbėčiau daugiau tokiomis temomis - idealiu atveju reikėtų privačioje grupėje?

Visiems kitiems skaitytojams, svarstantiems MQ analogus: darykite bet ką, bet laikykitės atokiau nuo NMQ, jis tikrai gali suteikti jums nemokamą vėžį (ne tai, kad tai tikrai atsitiks, bandant jį vieną, bet vis dėlto, tarp toksiškumo ir nežinia "kiek yra per daug, kad gautumėte mutageninį poveikį", išskyrus tai, kad nėra kaip tikrasis MQ - nėra verta rizikuoti. MMQ su > 40-50 mg sukels konvulsijas, aš irgi nepatarčiau tokios patirties. O jei rasite ką nors, kas tvirtina turintis tikro ir pirksite, savo pačių saugumui nusiųskite jį laboratoriniam tyrimui. Prašau, būkite saugūs, tokių junginių grožis gali būti mirtinas dėl keleto skirtingų priežasčių, ir jie nelaikytini tokiais kaip kitų gerai žinomų klasių "RC".

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Esate visiškai teisus dėl analogų. Aš gaminau ir bandžiau mebrokvaloną ir meklokvaloną, ir jie nė iš tolo nepanašūs į tikruosius. Per daug bijojau išbandyti kitus analogus, nes yra didelė traukulių tikimybė. Visiškai nerekomenduočiau analogų. Yra daug geresnių vaistų. Tikrasis metakvalonas yra geras, bet, mano nuomone, jis yra pernelyg sureikšmintas. Manau, kad daug žmonių jį romantizuoja vien dėl to, kad jis yra retas, ir dėl to, kad greičiausiai jo nevartojo daugiau kaip 30 metų. Tačiau gal tai tik man, nes aš nemėgstu raminamųjų vaistų.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38

Žinoma, tai visada subjektyvu, jei esate tik už stiprius stimuliatorius, disos ar psy, tikriausiai ne kažkas jus taip traukia. Tačiau bet kuriam politoksikui, kuris mėgsta ir pakilimo, ir nuopuolio preparatus, ir dėl psichologinio bei fizinio poveikio, labai sunku jų nemėgti, bet suprantu jūsų nuomonę.

@MadHatter
Ar žinote apie tokius tyrimus?

"Šiame tyrime, atlikdami 67 analogų atranką penkiuose aß2?2S GABAAR potipiuose, nustatėme naują metakvalono analogą - 2-fenil-3-(p-tolil)chinazolin-4(3H)-oną (PPTQ)."

"Taigi 2,3-difenil-chinazolino-4(3H)-ono (PPQ) analogas pasižymėjo 40-120 kartų didesniu moduliuojamuoju stiprumu, palyginti su MTQ, a1,2,3,4,5ß2?2S GABAAR, atliekant fluorescencija pagrįstą FLIPR Membrane Potential Blue (FMP) tyrimą."

"Galiausiai buvo įrodyta, kad PPTQ vieta yra alosteriškai susijusi su neurosteroidų ir barbitūratų tikslinėmis vietomis, bet ne su didelio afiniteto benzodiazepino vieta a1ß2?2S receptoriuje. Apibendrinant galima teigti, kad labai stipraus, biologiškai prieinamo GABAAR ago-PAM sukūrimas subtiliai modifikuojant metakvalono skeveldrą rodo, kad šio praeityje liūdnai pagarsėjusio vaisto derivatizavimas gali padėti sukurti moduliatorius, pasižyminčius skirtingomis funkcinėmis savybėmis receptoriuose."

Last edited:

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Informacija erowid ir įvairi kita reddit ir kitose chemijos bendruomenėse randama informacija galėtų būti tinkama labai patyrusiems chemikams, tačiau nepakankamai išsami, ir dar su tam tikrais kintamaisiais (atsižvelgiant į pasirinktus pirmtakus), sąnaudomis ir neišsakytais dalykais, kurie galėtų padaryti gyvenimą daug lengvesnį, leidžiantį vidutiniam chemikui pasiekti puikią sintezę su dideliu išeigos kiekiu. Be to, mažiau vargo būtų su paskutine, bet ne mažiau svarbia gryninimo dalimi, nes priešingu atveju galutinio produkto galutinis rezultatas - šlapimo pūslės vėžys - tikrai nėra tikslas bandant sukurti vieną maloniausių senovinės farmakologijos cheminių medžiagų.

Vienintelė vieta pasaulyje, kur jis vis dar yra farmacijos produktas, yra Pietų Afrikos Respublika, tačiau ISO ir kokybės kontrolė yra tokia prasta, kad lizdinėse plokštelėse esančiose tabletėse yra O-toulidino, ir tai yra viena iš daugelio priežasčių, dėl kurių žmonės, piktnaudžiaujantys jais, suserga šia liga. Vienas iš nedaugelio atvejų pasaulyje nelegalus sintetinis preparatas būtų geresnis už farmacinį produktą.

Turiu prieigą prie nepaskelbtos informacijos, kurią man paliko 3 skirtingi labai kvalifikuoti chemikai, pagaminę kelias MQ partijas (ir aš galėjau patvirtinti jo grynumą, du kartus siunčiau laboratoriniam tyrimui) - dėl nekontroliuojamų pirmtakų gavimo negaištant laiko papildomiems veiksmams, labai išsamaus nepaskelbtų arba neužbaigtų alternatyvių sintezės būdų aprašymo, taip pat detalių apie paprastą ir (arba) veiksmingą gryninimo procesą.

Neturiu chemijos išsilavinimo, todėl mano supratimas apie šį paveldą yra ribotas. Matyti, kad MQ "grįžta" mados, nors kol kas tik matomas kaip kitų cheminių medžiagų pjūvis (wtf, kodėl - ir ne, nekalbu apie NMQ ar MMQ, parduodamą iš kinų) ir ne viešojoje scenoje (gal geriau taip? Galiu įsivaizduoti benzo narkomanus, gaunančius šiek tiek tik dėl jo reputacijos, arba paauglius, kurie matė "Volstrito vilką" per Netflix - ir galvojančius, kad blogiausiu atveju, jei jie paims dar vieną šūvį, tiesiog užmigs arba pateks į benzo sprogimą - visi žinome, kad tikriausiai taip nesibaigs, vietoj to - amžinas miegas) - Nesijaučiu norintis dalintis informacija šiame viešame įraše, bet suinteresuoti chemikai, kurie nori gauti jo sintezę, jei tai skirta asmeniniam naudojimui arba tiesiog pasidalijimui su keliais asmenimis, kurie žino, ką daro, taip pat kai kuriuos pirmtakus, kuriuos galiu duoti nemokamai (priklausomai nuo jūsų šalies), gali parašyti man.

PS: Aš neturiu mokslinio išsilavinimo, bet nesu visiškai kvailas - bet koks su LE susijęs asmuo, kuris turėtų eiti daryti geresnius dalykus, pavyzdžiui, medžioti teroristus ar pedofilus, o ne švaistyti laiką čia, arba bet koks atsitiktinis wannabe clueless chemikas, kuris tiesiog nori prekursorių nemokamai - tada nešvaistykite klaviatūros klavišų bandydami susisiekti su manimi :)

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Pietų Afrikoje parduodama medžiaga didžiąja dalimi yra pagaminta slaptose laboratorijose. Be to, sintezė yra labai paprasta. Galite nusipirkti visus pirmtakus (jei jų kiekis nedidelis), o į jūsų duris nesibeldžia išminuotojų komanda. Net jei negalite gauti o-toluidino, galite gauti acetil-o-toluidino, kuris visai nėra stebimas. (kiek man žinoma) Paprastas refliuksas su HCl leis jums gauti toluidiną ir nedarykite to su antanolio rūgštimi. Jei užsisakysite pakankamai šios medžiagos, pažadu, jus aplankys federaliniai pareigūnai.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Ar turite omenyje refliuksą su GA rūgštimi ir 98 % sieros rūgštimi? - gal tai būtent antranilo rūgšties problema, sukelianti daug problemų eiliniams chemikams, bandantiems atlikti MQ? Yra dar 2 mano dokumentuoti būdai, kaip iš kitų nekontroliuojamų pirmtakų vienu žingsniu išgauti rūgštį, nesu tikras dėl išeigos kietumo.
Mano didelis susidomėjimas šiuo junginiu -daugiau nei rekreaciniais tikslais (tiesą sakant, man tai geriau nei keli iki šiol išbandyti opioidai, įskaitant fentalogus ir zenus) - tai išgyvenimui - dėl specifinės miego / sapnų ligos.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Ne, aš tik noriu pasakyti, kad deacetilintilinti acetil-o-toluidiną, kad gautume o-toluidiną. Jis brangesnis, bet reikia dirbti su tuo, ką galima gauti. Turiu omenyje tik tai, kad prekursorių gavimas nėra "vienas puodas". Siūlyčiau ieškoti tikros pagalbos, jei turite medicininių problemų, bet negaliu jums nurodyti, kaip gyventi. Tai jūsų gyvenimas ir gyvenkite jį taip, kaip jums atrodo tinkama. Būkite saugūs ir telaimina Dievas💚

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Ačiū už atsakymą. O-tulidinas iš tikrųjų yra labai pigus ir jo nėra taip sunku gauti, bent jau ES. Ieškau realios pagalbos ir perėjau per begalę gydytojų, man išrašė daugiau nei 120 vaistų - bet kol kas niekas nepadėjo, išskyrus tuos, kuriuos paminėjau :/ nusiunčiau jums PM, kad išsamiau paaiškinčiau jums ligos istoriją, kurios mieliau neskelbiu viešai. jei turite kitų patarimų, nedvejodami atsakykite į mano PM.
Viso geriausio,