Informacija erowid ir įvairi kita reddit ir kitose chemijos bendruomenėse randama informacija galėtų būti tinkama labai patyrusiems chemikams, tačiau nepakankamai išsami, ir dar su tam tikrais kintamaisiais (atsižvelgiant į pasirinktus pirmtakus), sąnaudomis ir neišsakytais dalykais, kurie galėtų padaryti gyvenimą daug lengvesnį, leidžiantį vidutiniam chemikui pasiekti puikią sintezę su dideliu išeigos kiekiu. Be to, mažiau vargo būtų su paskutine, bet ne mažiau svarbia gryninimo dalimi, nes priešingu atveju galutinio produkto galutinis rezultatas - šlapimo pūslės vėžys - tikrai nėra tikslas bandant sukurti vieną maloniausių senovinės farmakologijos cheminių medžiagų.
Vienintelė vieta pasaulyje, kur jis vis dar yra farmacijos produktas, yra Pietų Afrikos Respublika, tačiau ISO ir kokybės kontrolė yra tokia prasta, kad lizdinėse plokštelėse esančiose tabletėse yra O-toulidino, ir tai yra viena iš daugelio priežasčių, dėl kurių žmonės, piktnaudžiaujantys jais, suserga šia liga. Vienas iš nedaugelio atvejų pasaulyje nelegalus sintetinis preparatas būtų geresnis už farmacinį produktą.
Turiu prieigą prie nepaskelbtos informacijos, kurią man paliko 3 skirtingi labai kvalifikuoti chemikai, pagaminę kelias MQ partijas (ir aš galėjau patvirtinti jo grynumą, du kartus siunčiau laboratoriniam tyrimui) - dėl nekontroliuojamų pirmtakų gavimo negaištant laiko papildomiems veiksmams, labai išsamaus nepaskelbtų arba neužbaigtų alternatyvių sintezės būdų aprašymo, taip pat detalių apie paprastą ir (arba) veiksmingą gryninimo procesą.
Neturiu chemijos išsilavinimo, todėl mano supratimas apie šį paveldą yra ribotas. Matyti, kad MQ "grįžta" mados, nors kol kas tik matomas kaip kitų cheminių medžiagų pjūvis (wtf, kodėl - ir ne, nekalbu apie NMQ ar MMQ, parduodamą iš kinų) ir ne viešojoje scenoje (gal geriau taip? Galiu įsivaizduoti benzo narkomanus, gaunančius šiek tiek tik dėl jo reputacijos, arba paauglius, kurie matė "Volstrito vilką" per Netflix - ir galvojančius, kad blogiausiu atveju, jei jie paims dar vieną šūvį, tiesiog užmigs arba pateks į benzo sprogimą - visi žinome, kad tikriausiai taip nesibaigs, vietoj to - amžinas miegas) - Nesijaučiu norintis dalintis informacija šiame viešame įraše, bet suinteresuoti chemikai, kurie nori gauti jo sintezę, jei tai skirta asmeniniam naudojimui arba tiesiog pasidalijimui su keliais asmenimis, kurie žino, ką daro, taip pat kai kuriuos pirmtakus, kuriuos galiu duoti nemokamai (priklausomai nuo jūsų šalies), gali parašyti man.
PS: Aš neturiu mokslinio išsilavinimo, bet nesu visiškai kvailas - bet koks su LE susijęs asmuo, kuris turėtų eiti daryti geresnius dalykus, pavyzdžiui, medžioti teroristus ar pedofilus, o ne švaistyti laiką čia, arba bet koks atsitiktinis wannabe clueless chemikas, kuris tiesiog nori prekursorių nemokamai - tada nešvaistykite klaviatūros klavišų bandydami susisiekti su manimi