Looking for a vendor Metakvalonas Europoje

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki,

dažnai girdėjau, kad metakvaloną lengva sintetinti ir gauti pirmtakų, tačiau kodėl Europoje niekas jo negamina ir neparduoda?

Devyniasdešimt devyni procentai jo atkeliauja iš Kinijos arba Indijos, o iš šių šalių, ypač į mano šalį, metakvaloną kontrabanda įvežti sunku, nes kiekviena iš ten atkeliavusi siunta kruopščiai tikrinama. Pietų Afrikos Respublikoje lengviausia gauti metakvalono; susisiekus su prekiautoju, kuris gamina tabletes, galima gauti net grynų metakvalono miltelių. Tačiau, kaip minėjau, kontrabanda yra sudėtinga.

Ieškau ryšių ilgalaikiam verslui europoje. Neketinu jo pirkti asmeniniam vartojimui; noriu jį parduoti tablečių pavidalu ir vėl įvesti į europą kvaišalų.

Susisiekite su manimi, jei galite įsigyti gerus kiekius ir jūsų kaina yra gera.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
manau, kad jos tiesiog nėra pakankamai paklausos europoje. geriausia, ką galite padaryti, jei norite, tai tiesiog gaminti patys

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pažįstu gerą chemiką, tačiau mano šalyje prekursoriai ir medžiagos prekursoriams gaminti yra labai žiūrimi. O kai aš kontrabanda iš Indijos ar Kinijos gabenčiau prekursorius, taip pat galėčiau kontrabanda gabenti metakvalono miltelius / tabletes.

Man reikia kontaktų, kurie galėtų gabenti kontrabandą arba kurie siunčia iš europos.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
acetilantranilo rūgštis iš ftalato anhidrido arba metilo antranilato, o toluidinas iš tolueno, o katalizatoriui galima naudoti įvairius šūdus, pavyzdžiui, PCl3, POCl3, PCl5 arba polifosforo rūgštį.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Visi man sako, kad tai lengva, bet niekas nenori pardavinėti ar gaminti kvailysčių. Taigi arba tai nėra lengva, arba niekas nenori uždirbti pinigų lol.

Bet o toluidinas yra labai toksiškas, todėl reikia tinkamos įrangos, kad nesusirgtumėte vėžiu.

Ir patikėkite manimi, paklausa yra. Aš lengvai galėčiau parduoti 20-30 tūkst. tablečių per mėnesį. Quaaludes yra unikalus narkotikas, geresnis nei benzo.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Taip, žinoma, paklausa gali būti, bet ar nemanote, kad žmonės tik vieną kartą pabandys ir daugiau nebesusidomės? pirmiausia reikia labiau stumti tai į pagrindinę rinką, tada bus galima uždirbti didelius pinigus.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Pirštinės, veido kaukė ir ventiliacijos gaubtas? Tai ne pavojingiau nei Al/Hg gamyba ar kitų nitro junginių, naudojamų slaptose sintezėse, gamyba.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Taip, Al/Hg yra tiesiog kito lygio tirpios gyvsidabrio druskos yra rl ne žaisti su, bet o toluidinas aint kad blogai. dujų gaudyklė ir respiratorius yra prolly pakankamai

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
50 mano pirkėjų jį pirktų tiesiogiai ir, patikėkite manimi, kvailiai mano šalyje išplistų kaip gaisras

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig tada eikite į tai, kad suma. tam nereikia chemiko

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Žmogau, tai yra VIENINTELIS dalykas, kurį kada nors norėjau daryti. Atneškite ludes atgal :D Gal kitais metais! Šiemet liksiu tik virti 4MMC