Question Meth hcl druskos į kristalus kaip?

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ei, taigi vienas iš mano draugų brolis davė jam vandens buteliuką, pripildytą skysčio anyways mano draugas paduoda man buteliuką ir sako, kad jį reikia išgarinti
Taigi aš įdėjau visą turinį į Pyrex indą ir stebėjau, kaip jis garuoja, ir viskas, kas liko, buvo kažkokia balta ish druska, kuri, spėju, yra meth hcl?
Kaip man tai kristalizuoti? Nes kai bandžiau rūkyti, užtruko labai ilgai, kol jis suskilo, o kai suskilo, tai buvo tarsi mažyčiai smulkūs daiktai, jei tai turi prasmę.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Teisingas šūdas būtų labai panašus į voratinklius, apskritas spindulių skleidėjų dodadas. Tai, ką aprašote, nė iš tolo nepanašu į metamfetaminą hcl.

View previous replies…

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Atsiprašau, turėjau išsamiau paaiškinti

todėl kai bandžiau išgarinti, akivaizdu, kad neturėjau pakankamai žinių
Supyliau jį į indą ir padėjau tiesiai ant kaitinimo indo, todėl pabaigoje liko kietas sausas produktas, tačiau turbūt kaitinau taip greitai, kad galutinis produktas buvo drumstas, o ne kristalinės išvaizdos, todėl per klaidą į jį įpyliau vandens iš čiaupo, kad ištirpintų, o ne distiliuoto h20
Bet kokiu atveju, pabandžiau ir tai tikrai yra produktas, bet ar galima kaip nors pataisyti jo išvaizdą ir laiką, per kurį jis nusistovi po uždegimo?

Attachments

• ZhBkzyAlHa.jpg
    ZhBkzyAlHa.jpg
    4.8 MB · Views: 157
  • RcXnb6ShFy.jpeg
    RcXnb6ShFy.jpeg
    3.4 MB · Views: 159
  • q0zkBpenGu.jpeg
    q0zkBpenGu.jpeg
    3.4 MB · Views: 144
  • ndrkyYQbsD.jpeg
    ndrkyYQbsD.jpeg
    3.8 MB · Views: 153

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
A/B išvertimas labai padėtų siekti šio tikslo. Savo failuose turiu mišrumo lentelę, bet iš esmės turėtumėte naudoti pagrindinę cheminę medžiagą, kad neutralizuotumėte hcl ir surinktumėte viršuje plūduriuojantį aliejų ( tai metamfetamino bazė), tada ištirpintumėte jį kitame tirpiklyje ir per jį prakiurdytumėte HCl dujas arba tiesiog lašintumėte HCl rūgštį ir nusodintumėte metamfetaminą HCl, tada jį perkristalizuotumėte

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Galiu klysti, bet manau, kad turite omenyje tai, ką mes JAV vadiname "vagono ratais". Paprastai matomi vadinamajame idiotiniame efedrine. Tai opiumas, kuris nebaigė reaguoti, jis buvo nuimtas per anksti. Aš turiu omenyje raudonojo p metodą. Tikrasis metamfetaminas, kai vapinamas, yra ilgų aštrių kristalų žiedas, nukreiptas į vidų link centro, per visą indą. Viduje yra "V" formos kristalai. Būtent tai ir matosi paviršiuje. Po juo yra tai, kas primena šlapią cukrų... kol visiškai išdžiūsta.
Tačiau tai labai hidroskopiškas produktas. Norėdami suformuoti kristalus, kurių, mano manymu, vaikinas nori... tiesiog ištirpinkite savo šūdą šiltame alkoholyje, etanolyje ir truputį distiliuotame vandenyje. Tik tiek, kad ištirptų tai, ką turite. Leiskite nusistovėti, kol išdžius. Netrukdykite, kol išdžius.
Ačiū.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Turėjau omenyje IDIO EPHEDRINE. Rašybos tikrintuvas vėl mane pagavo. Neturėjau omenyje idiot.... Lol

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jodoefedrinas. Šį kartą gavote sau jodo efedrinas tarpinis produktas, kai naudojate vandenilio rūgštį arba jodo fosporą. Man tai vis dar atrodo kaip eutilonas, bet išvaizda nėra viskas. Kartais paimu savo sudegintą metamfetaminą, perleidžiu per jį acetoną ir išdžiovinu ant viryklės esančioje keptuvėje, ir jis atrodo panašiai, bet šiek tiek blizgiau.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Nesakau, kad esu tikras, jog tai yra tai, kas tai yra... Vis dėlto sutinku, kad tai niekas, kuo pirmiausia pasitikėčiau, ir, nebent vyrukas ieško blogos karmos, jis neturėtų to išleisti į gatvę, kad kas nors kitas galbūt nuo to mirtų.🤬 Kiek žinau, jūs galite būti teisus dėl to, kas tai yra, bet aš esu įsitikinęs, kad mes sutinkame, kad tai geriau tinka į šiukšlių dėžę, nei galimai pakenkti kam nors. Aš labai atsargiai žiūrėčiau į tą asilą, kuris jį davė. Bet kas, kas skiria laiko, pastangų ir rizikos, kad ką nors pagamintų, tikrai nesiruošia to tiesiog atiduoti. Tai yra, nebent jis nori, kad jūs išnyktumėte iš akiračio. Tai vienintelė priežastis, kurią galiu įsivaizduoti. Jei kas nors man duotų ką nors panašaus, iš smalsumo sulaužyčiau atgal. Bet kas tai padarytų. Bet jei jis grįžtų toks? Aš liepčiau keliems berniukams apžiūrėti jį man iš arti ir asmeniškai, pvz. Idk tikrai... Bent jau būčiau labai atsargus dėl to vaikino.
Tai sociologinis verslo aspektas, kuris man prieš daugelį metų taip pat buvo sunkiausias. Bet po dviejų nuteisimų dėl to, kad kažkuo pasitikėjau, .

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jei tai būtų eutilonas, jį žinotumėte. Eutilono skonis panašus į juodosios saldymedžio šaknies ir nė kiek nepanašus į metamfetamino. Kurio skonis man kartais panašus į sieros arba jodo, bet tikrai ne į saldymedžio.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Prieš porą savaičių man kažkas atsiuntė nemokamą eutilono mėginį, tai buvo pirmas kartas, kai jį mačiau asmeniškai. Tai tikrai ne jis. Eutilonas jokiu vaizduotės požiūriu "neatsipalaiduoja". Jis virsta ruda amorfine kieta medžiaga, primenančia gintarą. Jokių kristalų

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jei tiesiog norite, kad jis būtų geresnis, bet nereikalaujate, kad būtų "ledinis", tuomet galite jį kuo smulkiau susmulkinti ir nuplauti lediniu acetonu. Kitas variantas - užpilti ant jo verdančio bevandenio alkoholio ir karštą filtruoti. Tuomet vis tiek galėsite bandyti jį perkristalizuoti, bet taip jis nebus visiškai skaidrus.

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ei koks tirpiklis nebūtų geriausias, nes dariau kitą virėją ir mano galutinis produktas atrodo taip
Skonis tikrai sūrus kaip tikras stiprus lol ir žinoma užtrunka metų metus, kol įtrūksta atgal į vamzdį tai beveik tik metamfetamino aliejus, kurį bandžiau išgarinti ir susikristalizuoti ką padariau ne taip ir kaip galėčiau pataisyti? Netrukus atsiųsiu nuotrauką

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Tikriausiai tai metas, pagamintas iš etilo 2 fenilacetato (bmk pirmtako) ir redukuotas Al/Hg (esu beveik tikras, nes kai pirmą kartą pasigaminau metą šiuo būdu, rezultatas buvo toks pat, atrodė taip pat, lėtai krekingo medžiaga, o pabaigoje, kai ją rūkė, ji kažkokia virtusi ( distiliacija pašalino impiritus ir niekada neturėjau tokios problemos)

gumkac1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
taip, tai atrodo kaip p2p metas. jei taip, tikriausiai negausite kristalų. Nors šiandien man iš esmės pavyko netyčia susikristalizuoti metamfetamino racematą, pridedu jo nuotrauką, buvau nustebęs, nieko panašaus nesu matęs. Jis kristalizavosi apie mėnesį uždarame inde maždaug minus 5 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Jei turite D-meto, tiesiog ištirpinkite jį alkoholyje, pašildykite, tada filtruokite ir palikite lėtai kristalizuotis. Arba pabandykite šaldytą acetoną. Yra daugybė rekristalizavimo instrukcijų
EtaQ2MSbnp
Na6hDorvid
W3k9LMRXEW

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Dabar, kai tai vėl pateko į mano kanalą, tai ( op) tikrai nėra metas. Tai medžiaga, kurią Kinija pardavinėja kaip chemiją moksliniams tyrimams. Tai pakaitinis katinonas. Jie tai vadina BU kristalais ar kažkaip panašiai. Tai tikrai stimuliatorius, nužudęs kelias dešimtis žmonių. Nežinojau apie jo egzistavimą, kai tai buvo paskelbta, bet esu įsitikinęs, kad tai, kas yra jūsų nuotraukose, yra katinonas ir tikrai ne metamfetaminas

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Tai primena raudoną p ir I virėją, kuris nebuvo baigęs reaguoti. Neįtrūksta atgal, kai iš pradžių išgaruoja. Leiskite pastovėti, ir jis grįžta visokios lipnios lipnios medžiagos ir kas žino kokios spalvos.
Tačiau visi mano kada nors pagaminti raudonieji p išgaruoja atgal ilgus liesus aštrius kristalus, nukreiptus į vidų, išorėje, o centre yra V formos kristalų klasteris. Nieko panašaus į tai, ką jis rodo. Kodėl jūs net bandote pasitikėti kažkuo, kad tiek daug būti jo bandomuoju triušiuku, neturiu supratimo. Pirmoji raudona vėliavėlė, jis davė jums ją vapinti off....? Uh huh... ir ar jis manė, kad tai padarė iš širdies gerumo? Jei būčiau tavo vietoje, būčiau labai atsargus su tavo draugu.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Tai atrodo gana daug kaip meth su pėdsakais magnio sulfato ar natrio sulfato arba tiesiog lėta kristalizacija reakcepto kristalai atrodo taip mano ilgametė patirtis gaminant meth įvairiais būdais mano minėtas prekursorius turėjo priemaišų problemų, kai sumažintas, bet kas žino, niekas negali identifikuoti medžiagos iš paveikslėlio ..