Looking for a vendor MDMA pirmtakai visiškai legalūs JAV?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Ieškau alternatyvų pmk glicidato esteriams ir druskoms, o JAV jie dabar yra stebimi tam tikra forma, nuo griežtai draudžiamų iki įtrauktų į specialų stebėjimo sąrašą. Jie yra žinomi, ir mano saugumo poreikiams tai yra problema.

Taigi, jie neseniai įtraukė šias chemines medžiagas į specialų stebėjimo sąrašą;

metilo 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobutanoatas (MAMDPA; MDMAPA)

Man įdomu, ar kas nors turi šios cheminės medžiagos etilo versiją.

Taip pat yra nekontroliuojamas amfetamino pirmtakas, analogiškas MAPA, tačiau manau, kad MGPA, arba metilo 3-okso-4-fenilbutriatas, JAV yra visiškai legalus, kaip ir etilo 3-okso-4-fenilbutriatas.

Norėčiau sužinoti, ar galima įsigyti metilendioksi metil-3-okso-4-fenilbutriato versiją arba etilo atmainą.

Priešingu atveju, jei yra kokių nors naujų, JAV įteisintų cheminių medžiagų, esu atviras ir joms. Jei kas nors galėtų nukreipti mane tinkama linkme, būtų puiku! Ačiū!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Nė vienas iš jų nėra " visiškai legalus" JAV pagal analogų įstatymą. Iki šiol pats žemiausio lygio mdma pirmtakas yra Sassafras albilum. Jis plačiai prieinamas rytinėje JAV dalyje 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Tai labai geras pastebėjimas. Spėju, kad žiūriu į dalykus, kurie patenka į analgoue aktą, nes, atrodo, kad jis nėra dažnai naudojamas siekiant patraukti baudžiamojon atsakomybėn. Stipriai pilka sritis, jei tai prasminga.

Taigi, tai tarsi apverčia mano mąstymą aukštyn kojomis

Sassafros randama daugiau nei rytuose, pietų ir vidurio rytų regione jos taip pat yra. Tai labai patogu asmeninio masto chemijai. Tai ir vanilė lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Na, tai federalinis įstatymas, o tai reiškia, kad jus turėtų apkaltinti Dea, o įtikinus tai būtų federaliniai kaltinimai ir federalinis kalėjimas. Tačiau nesitikėčiau, kad vietinė LE jų NEiššauks, esu beveik tikras, kad jie tai padarys

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
pažvelkite į savo mdp2p sintezę. galite pradėti nuo etilvanilino