Question Lsd, tamsūs milteliai?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Ei, norėčiau sužinoti, ar kas nors kada nors matė LSD pilkų/juodų miltelių pavidalu? Kažkas mano pažįstamas užsisakė nedidelį kiekį iš vienos kinų kompanijos ir, manau, buvo apgautas... Jis sumaišė 0,22 g į 100 ml IPA, bet po 2-3 lašų bandomasis nejautė jokio poveikio. Ar kas nors turi idėjų? Galbūt jis kažką padarė ne taip. Bet niekada negirdėjau apie juodųjų miltelių lsd.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Prieš 10 metų juodi arba tamsūs LSD milteliai nebuvo retas reiškinys, po TGUK VS JOR konflikto jų grynumas labai padidėjo, o kainos sumažėjo. Tamsią medžiagą visada vadinau kiniškuoju xtal. Vienas TMG pardavėjas pardavinėjo china LSD kataloge jis buvo šviesiai rudas. Nesu tikras, ką turite, bet skamba kaip galbūt prekursorinė medžiaga. Kiek už ją mokėjote? '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
I writete you in private...awaitt to you for response..be well.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Prašome gaminio pavadinimo? tikimybė, kad norėsite įsigyti kokį nors šį, jei jis gerai veikia.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
gavau šių rudų miltelių mėginį iš Kinijos ir paaiškėjo, kad jie neaktyvūs, gal tai koks nors pirmtakas??...nežinau, mano mėginys atsidūrė šiukšlių konteineryje..bet kol kas keli teisėti katinonų tiekėjai jį reklamuoja tiek L.S.D, tiek ald52, bent jau man tai buvo paslaptinga, todėl paprašiau mėginio, in vitro rezultatas: neaktyvus gerai sureguliuotomis dozėmis.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
LSD kaip milteliai yra kvailystė numeris vienas. LSD yra toks stiprus, kad parduodamas kaip skystis