Question noriu gauti savo #4 laboratorijos grynumo % (žalos mažinimo) testą?

tablet press

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Noriu pateikti vartotojui saugų labai beveik gryną produktą šis #4 chinna baltasis buvo pagamintas šviežias pagal mano specifikacijas noriu patikrinti kokybę ir užtikrinti būsimus klientus, kad jo sudėtyje nėra fentų ir jis yra bent 85-98 proc. grynas virėjas paruošė partiją tik man ir įsitikino, kad joje nėra fentų, todėl prireikė 2 savaičių, kol jis buvo pagamintas ir nusileido prie mano durų, todėl man reikia laboratorijos JAV, kuri galėtų pateikti ataskaitą apie % ir patvirtinti, kad jame nėra fentų...

RaymondReddington

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pagrindinis testavimo būdas yra panaudoti testo juosteles, kad pamatytumėte, kokie yra veiklieji junginiai, fent testo juostelės gana neblogai jas aptinka, o testo juostelės, ant kurių parašyta OPI (opiatas), kartais padeda atskirti, jei fent juostelė sako neigiamai. Būkite atsargūs, nes šiais laikais daugiau kaip 95 % visų opiatų yra sintetiniai, todėl labiau tikėtina, kad jūsų turimas produktas yra fentas arba izotono analogas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Šioje svetainėje yra vietų, kuriose atliekami bandymai, jūs jį atsiunčiate paštu ir pavadinate taip, kad jis būtų identifikuojamas kaip jūsų. Vienoje vietoje tai kainuoja 100 JAV dolerių, bet yra pora