Looking for a vendor Ieškote druskos rūgšties 35%-37% pardavėjo

leopard12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Kaip sakoma pavadinime, ieškau 35-37 % druskos rūgšties pardavėjo. Iš anksto dėkoju už pagalbą

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
tiesiog nueikite į parduotuvę ir nusipirkite HCl, jie parduoda 30 % valymui, o tada tiesiog jį distiliuokite, jei jums reikia gryno, bet dažniausiai geležies užterštumas nėra per didelis ir apskritai jo nereikia. 30 % dūmų turėtų veikti taip pat gerai, tik reikia apskaičiuoti skirtumą, bet tai nėra per sunku.
aparatūros parduotuvė yra geriausias draugas ir patikimiausias tiekėjas.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jūs negalite distiliuoti druskos rūgšties.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
... u ofc gali kada nors girdėti apie azeotropą? neskleiskite klaidingos informacijos, jei neturite jokio supratimo apie chemiją.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Azeotropas arba pastovios kaitinimo temperatūros mišinys - tai dviejų ar daugiau skystosios būsenos komponentų mišinys, kurio proporcijų negalima pakeisti ar pakeisti paprasčiausiu distiliavimo būdu. Taip atsitinka todėl, kad azeotropą užvirinus, garuose yra tokios pačios sudedamųjų dalių proporcijos kaip ir neužvirintame mišinyje.

Dabar paaiškinkite, kaip norite tai padaryti be visiško smegenų išplaukimo. Sakėte, kad destiliacija, taigi eikime paaiškinti, kaip norite tai padaryti destiliacijos būdu.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
mano mintis buvo tik ta, kad u gali pašalinti teršalus, pavyzdžiui, geležies šūdą, jį distiliuodamas i dont eaven know what ur issiue is.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jūs negalite distiliuoti druskos rūgšties.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
NCPwVKqW0l

kas tai yra? jaučiu azeotropo kvapą 🤔

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
arba jei u nori suminio įrodymo, padaryk man paslaugą, tiesiog išbandyk jį

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
azeotropiniuose mišiniuose mišinio virimo temperatūra skiriasi nuo atskirų komponentų virimo temperatūros, kai bandote distiliuoti HCL ir vandens mišinį, susidarančių garų sudėtis iš tiesų skiriasi, taigi, esant mažiems kiekiams, iš tiesų galite šiek tiek distiliuoti HCL, tačiau kuo labiau bandote jį koncentruoti, garų sudėtis tampa pakankamai artima skysčio sudėčiai, kad susidarytų azeotropas, Šiuo metu paprasčiausias tirpalo kaitinimas nesukels jokio papildomo atskyrimo, net jei ir pasieksite tam reikalingą šilumos kiekį, taip yra todėl, kad garai išlaiko tą pačią sudėtį kaip ir skystis, jei norėtumėte tai apeiti, jums reikėtų papildomo junginio (entrainerio), kuris galėtų pakeisti garų fazės sudėtį, kad būtų galima toliau atskirti "azeotropą". HCL ir vandens mišinio atveju tai galima pasiekti naudojant alkoholius arba organinius tirpiklius, pavyzdžiui, tolueną.

Visa tai reiškia, kad tiesiog raskite gerą šaltinį didesnei koncentracijai, nes tai daryti savarankiškai nedideliu mastu tikriausiai nebus ekonomiškai efektyvu.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol Man patinka kai kurie čia pateikiami argumentai (kol aš nesu tas asmuo, kurį vadina idiotu) Buvau ten, padariau tai! Ha jk.
PRIPAŽĮSTU, kad iki šiol nesupratau, jog su HCL galima gauti tik iki tam tikro % koncentracijos.
Žinojau apie alkoholio azeotropus, bet nežinojau, kad HCL koncentracija yra tokia maža (esu įsitikinęs, kad kūnas statinėje su šiuo vertinimu nesutiktų!), todėl nesupratau, kad iš tikrųjų turiu 5 ml HCl rūgšties.
Reikia gyventi, kad išmoktum! Tiesą sakant, iki šiol naudojau tik 10 proc.
Ją buvo stebėtinai sunku gauti šioje šalyje tik per interneto svetaines.
Dabar kovoju su cikloheksilaminu arba n-butilaminu. Visada kažkas yra - net kai darau vieną RXN, planuoju du RXN į priekį, nes dabar žinau, kiek laiko užtrunka surinkti šūdą!

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Nemanau, kad OP tikrai supranta HCL savybes, nes HCL yra tik maždaug 35 % koncentruotas skystis, esant didesnei koncentracijai jis tiesiog išsiverš į orą, nes grynu pavidalu HCL yra dujos, tai prisideda prie jo šūdinų distiliavimo savybių, be to, HCL labai jungiasi su vandeniu, todėl paprastas distiliavimas, kai HCL sudaro apie 20 % ir 80 % vandens, tampa neįmanomas, nes tokia sudėtis paprastai sudaro tokio mišinio azeotropą, bent jau nenaudojant įtraukiklio, tačiau taip pat svarbu pažymėti, kad, priklausomai nuo įtraukiklio, gali tekti papildomai atskirti tirpiklius.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Jau nekalbant apie tai, kad tokios koncentracijos HCL siuntimui taikomi griežti reguliavimo reikalavimai, jei siųstumėte jį šalies viduje be tinkamų dokumentų, rizikuotumėte rimtai pakenkti pašto darbuotojams, o tai, abejoju, ar kas nors čia palaiko, Kai kuriose šalyse to gali pakakti net tam, kad nusipirktumėte terorizmo mokestį.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
ABSOLIUČIAI! Tai buvo privati siuntų gabenimo įmonė ir 5 l talpa "baseinų valiklio", todėl jie tiksliai žinojo, kas tai yra - aš TIKRAI turiu kubilą, kurį valau savo mamai DUH!
Haha, tai labai patogu, kad aš nusipirkau 5L, nes kai aš jį panaudosiu, o tai neturėtų būti labai toli - arba tai, arba azeotropinė sieros rūgštis, bet tai visai kita istorija, nes ji bus skirta sūdymui (bet kokio stiprumo - aš mokausi apie matavimo kolbas. Labai įdomu.)
Tiesą sakant, už siuntimą sumokėjau per nosį... 50 svarų sterlingų, kiek pamenu...
O ir haha aš nusipirkau 25 g NaBH4 iš "APC Pure" (puiki kompanija, o ne jų atžvilgiu) ir už pristatymą sumokėjau 30, o gal net 50 svarų sterlingų, kai produktas kainavo 12 svarų sterlingų haha.
😛 kvaila, bet ką padarysi! Kai tau reikia, tau reikia - o, palauk, ar man reikia?! Haha oh yeh NaBH4 man reikėjo, aš jį naudojau. Buvo puikus, dabar reikia ir laukiu vakuuminės kameros + siurblio.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Gali būti, kad šiuo atveju esu išimtis, nes tik retkarčiais gaunu lašus ir šlakus, todėl nežinau. Esu tikras, kad jei iš tikrųjų norite parduoti ir investuoti, tai kita istorija - aš esu asmeninio naudojimo / pažinimo laisvės vaikinas.
Buvo kalėjime už prekybą. Nenoriu vėl įsitraukti, todėl turiu aš į chemiją! Haha