Question Laboratorijos vieta

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Sveiki, BB!

Rinkdamas žinias apie šią sritį užstrigau kilpoje, ir ši mintis man sukosi galvoje nuo pat pradžių.

Kur galėčiau patalpinti savo laboratoriją? Turiu didelę paranoją, dėl kurios turiu gerą opsec, bet šiuo atveju ji man buvo perteklinė, kokia nors užuomina?

Mano pirmoji idėja buvo sukurti nedidelį off-grid bunkerį, kad galėčiau ramiai kepti, bet žemės kainos ir visas tas teisėtas šūdas už nugaros yra galvos skausmas.

Su meile, kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Mano nuomone, geriausia vieta pasislėpti yra plokštumos pusėje. Tol, kol neleisite paranojiškumui jūsų užvaldyti ir sugebėsite išlaikyti šaltą protą. Niekas niekada neieškos kažko neįprasto įprastoje vietoje. Tik įsitikinkite, kad paslėpėte savo pėdsakus ir nesukėlėte nepatogumų aplinkiniams. Turiu įdomią knygą, skirtą visai šiai temai. DM man, jei nori ją turėti!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Matau, kad tai panašu į Greymano koncepciją, ačiū už jūsų indėlį! Tuoj pat jums parašysiu dm.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Daugumai žmonių geriausia laboratorijos neturėti. Kai galite, naudokite nespecifinę įrangą, o specifinę naudokite ir paskui padėkite ją į spintos galą arba kur nors, kur šnipams sunku patekti. Padarykite ją įprastą. 20 l reaktorius? Ne, tai senas vandens šildytuvas, kurio šiukšlių išvežėjas nepriimtų, taip parašyta ant dėžės. Tas senas šaldiklis su pakabinama spyna garaže? Įdėjau spyną, kad vaikai į jį nelįstų, ji neveikia jau daug metų, o raktą praradau prieš daugelį metų.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Užtušuoti priemones, kurias naudočiau, kad tai atrodytų normalu, man labai patinka ši idėja! Ačiū, mano drauge!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Iki paskutinio žodžio pritariu Fritui. Tai nėra tas puolimas, kurį norisi kviesti ir bandyti atremti. Geriausias atvejis šiuo atveju, kai jie bando už ko nors griebtis, būkite vaiduoklis. Pasistenkite improvizuoti ir viską užmaskuoti kaip namų apyvokos daiktus. Sudeginkite viską, ką galite, kas vienkartinio naudojimo. Pasistenkite konkrečius daiktus laikyti kuo toliau, mažų mažiausiai išardykite, gerai atskirkite juos ir paslėpkite, kiek galite, ir pasistenkite turėti įtikinamą pasiteisinimą. Viskas, kas laikoma šalia, neturėtų būti nelegalu ir tikrai neturėtų kelti didelio įtarimo, o viskas, kas gali būti naudojama kartu, turi būti labai mažos koncentracijos, pavyzdžiui, nelaikykite savo pašiūrėje tirpiklių spintos dėl patogumo, užkonservuotos iš tingumo. Nelaikykite spintoje visko, ko reikia kratytuvui ir kepimui. Akivaizdūs dalykai, bet ir apie tai per daug negalvokite. Reikia slėpti matomoje vietoje. Jei įmanoma, pasistenkite sumažinti kiekį ir gaminti mažiau.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Esu nepaprastai dėkingas už jūsų ir aukščiau esančių žmonių indėlį, dabar mano laboratorijos idėja mažiau miglota! Labai tai vertinu.