Question IV skirtas pradedantiesiems.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Sveiki čia gal gana kvailas klausimas 😀 bet im įdomu žmonės, kaip jūs injekcijos meth ar kai kaip 4 mmc? Aš negaliu rasti aiškaus atsakymo, todėl paklausiu jos... atsiprašau, jei kai kurie jau paskelbė....

Taigi, kaip matau, kai kurie žmonės tiesiog sumaišo sterilų vandenį su susmulkintu metamfetaminu ir tada tiesiog švirkščia tiesiai, ar tai saugu? Arba reikia pridėti limuntus ar pan.
Niekada nenaudojau IV, tiesiog smalsu...ty
Jei kas nors turi patirties, prašau, būsiu laimingas, jei pasidalinsite savo patirtimi.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Niekada nedariau IV, bet mačiau pakankamai "Breaking Bad" ir galiu sudėti 1 ir 1.

Medžiagą reikia sterilizuoti, paprastai tai daroma ją ištirpinant (metamfetaminą ir 4 mmc vandenyje arba citrinos rūgštį, pvz., heroinui), o tada virinant ant šaukšto, kad ji užvirtų ir taptų saugi IV. Po to skystį į švirkštą traukite per medvilnę, kad būtų išfiltruotos kietosios dalelės, ir imkite tik skystį.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Ar esate tikri, kad jo reikia virti? Ar ne nesaugu tiesiog įpilti sterilaus vandens su supstance? Ty už atsakymą

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Taip, aš esu visiškai tikras. Tik pagalvokite apie tai. Produktas pereina per nežinia kiek rankų. Jis gali būti supjaustytas nežinia kokiomis medžiagomis, semiamas nesteriliais daiktais į nesterilius maišelius. Jame bus bakterijų ir mikroskopinių mikrobų, o šių dalykų jūsų sterilus vanduo nesunaikins. Jį reikia sterilizuoti alkoholiu (bet tada jis nebus tinkamas IV) arba karščiu, vadinasi, jį reikia virti.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Oh okey, tai prasminga 🙂, ar hitas turės įtakos metamfetamino ar 4 mmc, o virti ir t. t. Ar jis gali sugadinti produktą ir ar galiu naudoti tik medvilninį filtrą iš cigaretės, kurią susukau?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Kur galėčiau gauti šį "limuntus"?🤷 ką jis veikia? Švirkščiant medžiagą tiesiai į veną apeinama daugybė jūsų organizme įdiegtų saugos priemonių. Švirkštis gatvės narkotikus nėra šaunu. Esu bandęs tai daryti vieną kartą, su kokainu.
Dėl Dievo meilės taip, norėčiau tikėtis, kad tai būtų kuo higieniškiau. Virinimas nieko nesterilizuoja, bet užmuša gyvus virusus ir bakterijas. Įsivaizduokite, kokią infekciją galėtumėte gauti švirkšdamiesi kokį nors šūdą, kuris yra turėjęs dešimtis trečiojo pasaulio šalių, nušluostė savo užpakalį plika ranka, rankos liečiasi 😱 tikrai priliptų prie vandenyje tirpstančio, ištraukto per vatos gumulėlį, jokių taškelių jame, priklausomai nuo to, kas tai buvo, pirmiausia galėčiau A/B išgauti.....
100 mg kokaino manęs neapsvaigino, kai bandžiau. Aš siekiau mažai, reikėjo pradėti nuo 200mg, aš vaikinas

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Limuntus yra citrinų rūgštis, miltelių pavidalo. Ten, iš kur aš esu, jos galima labai lengvai gauti bet kurioje prekyvietėje, nes ji paprastai naudojama maisto gamyboje. Tikriausiai jos taip pat galite labai lengvai gauti, bet ji tikriausiai nėra vadinama limuntus.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Įsitikinkite, kad naudojate švarią įrangą, o injekcijos vietą nuvalykite alkoholiu. Kraujo infekcijos ir kt. yra blogai