Question Ar ši svetainė yra legali?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Pats niekada nesu užsisakęs iš šio tiekėjo, bet iš pirmo žvilgsnio jie atrodo gana padoriai. Jie yra iš Lenkijos, o tai manęs nestebina. Ir tuos buteliukus, kuriuos jie naudoja, esu matęs anksčiau. Tai standartiniai lenkiški reagentų buteliukai, taip pat Europos ISO reagentų buteliukai, skirti ACS cheminėms medžiagoms. Įmonė buvo sukurta prieš daugelį metų ir, atrodo, visiškai neslepia savo kontaktinių ar įmonės duomenų. Manyčiau, kad teisėta.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Jie yra 100 % legalus verslas ir neturi jokių užpakalinių durų :D Man patinka, kad jie siūlo pasiėmimo galimybes ir neužduoda per daug klausimų!

Prieš 2 mėnesius jie netgi pardavė savo įmonę kitam lenkų investuotojui ir dabar dirba ties internacionalizacija arba bent jau siekia labiau atsiverti Europos šalims.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Malonu matyti, kad jie plečiasi. Nors tikiuosi, kad bendrovė ir toliau bus įsikūrusi Lenkijoje, nes ten galioja gana laisvi cheminių medžiagų įstatymai.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Taip pat žinau, kad tai legalu, bet girdėjau, kad jie ne taip lengvai atsako į el. laiškus

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Pabandykite asmeniškai susisiekti su vienu iš jų darbuotojų.
Bendrauju tik su vienu žmogumi iš šios įmonės ir niekada neturėjau problemų su juo susisiekti, taip pat ir tada, kai tai buvo skubu ir reikėjo greitai

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
mano mokinys vakar ant manęs šaukė, kad sudaužiau sep piltuvėlį... Galbūt teks užsisakyti naują.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ahhhh, kad šlykštu, žmogau! Praėjusią savaitę ką tik sudaužiau 20L 3 kaklo RBF, žinau tą jausmą

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
tikrai gaila tai girdėti

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Taip, žmogau, tai buvo nemalonu, bet taip atsitinka... Tai atsitiko valant :/ Laimei, turėjau kitą sandėlyje

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Pasisekė... jei bus lūžęs kaklelis, galiu pabandyti jį suvirinti atgal Stiklo pūtimas yra pomėgis, kurį tikrai turiu, bet man trūksta tinkamo degiklio degikliu degiomis dujomis ir, žinoma, vamzdelių, kamštelių ir jungiamųjų detalių. Net nespėjau išbandyti savo 10L 3n rbf... Vis dar galvoju, kokia geriausia improvizuota viršutinė maišyklė Manau, kad galiu rinktis virtuvinį maišytuvą, nes jis turi kelias greičio pakopas ir lieka įjungtas.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Taip, man nepaprastai pasisekė, kad turėjau dar vieną.

Deja, visas atsirado kolbos dugno centre, todėl manau, kad nieko negalėjau padaryti, tiesa? :D :D

Mhmmm, esu matęs, kad elektroniniai atsuktuvai naudojami kažkam panašiam, bet įdomu, kodėl nenusiperkate tiesiai viršutinės maišyklės?
Pasižiūrėkite Vevor, jie siūlo labai pigių. Jei vis dėlto norite turėti tokį, skirtą tik chemijos tikslams (vevor yra skirtas grožio pramonei), eikite patikrinti sklep-chemland

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Kaip "Vevor" prastos laboratorinės įrangos auka negaliu to pakankamai pabrėžti, nepirkite iš jų, jų šūdas yra šiukšlė!
Neseniai nusipirkau vakuuminį siurblį, kuris ne tik visiškai neveikė, bet ir buvo su visur ant vakuuminio siurblio išsiliejusia alyva!
Vienintelė priežastis, kodėl pirkau iš jų, yra ta, kad esu prastas chemijos naujokas.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Turiu prisipažinti, kad neturiu jokių problemų su iš jų įsigyta įranga

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Taip pat turiu 32 vnt. rinkinį, kuris puikiai tinka pradžiai, išskyrus tai, kad jie visi turi 24\40 jungtis, todėl nesuderinami su kitais standartais (29\32; 14\23; ir t. t.), nusipirkau du stovų rinkinius, kurie kartu su stiklinėmis yra visai neblogi už savo kainą, mano vakuuminiam siurbliui reikia pakeisti alyvą. Nekantrauju gauti 24\40 ir 29\32 adapterių.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Hmm Neturiu jokių problemų dėl jų įrangos.

Manau, kad to šiek tiek galima tikėtis stebint jų kainų intervalą... man atrodo pagrįsta, kad 1 500 EUR vertės rotovapas neveikia taip gerai kaip 15 000 EUR vertės rotovapas

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Taip pat galiu pasiūlyti laboratoriumdiscounter.nl ten yra 7 % nuolaidų iš YouTubers, pavyzdžiui, thylabs

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Aš tai žinau, ačiū! bet gali būti, kad kiti nežino...