Jei tai būtų tikras degutas, sakyčiau, kad reikia atlikti seną purtymo ir trupinimo triuką, kai įdedate jį į tablečių buteliuką su penkiaženkliu ir centu (sakau abu, nes tiksliai nepamenu, kuris iš jų), tada įdedate degutą į buteliuką su jais ir šiek tiek kepimo miltelių (NE SODA), pavyzdžiui, apie 1-2 šaukštelius vienam gramui, taigi visai nedaug, tada geras kelias minutes purtote. Tada įdėkite į šaldiklį maždaug 10 minučių, tada dar kartą pakratykite, ir degutas suskils į mažus beveik miltelių pavidalo gabalėlius, kuriuos galima šniurkštelėti. Nekenčiu deguto ir kadangi nenaudoju IV, tai ir darau, jei tik galiu rasti deguto, bet ši medžiaga atrodo kietesnė už degutą, kurį paprastai matau. Man įdomu, ar jo negalima rūkyti kaip opijaus. Kurios iš jų prašėte užsakyme? Ginklų miltelių ar afganų? Aš gavau bičiuliui afganų G ir jame buvo keletas mažų gabalėlių, įmaišytų į ginklo pudrą, bet jie buvo nieko panašaus, o stiprumas taip pat buvo gana geras. Esu matęs, kaip žmonės maišė juodus, įdegio ir šiek tiek baltos spalvos miltelius mini maišytuve ir vadino tai sausainiais ir kremu, medžiaga buvo ugninė, bet geriausiai veikė su IV.