Question Man reikia pagalbos, kas žino N-BOC NORKETAMINAS, jūsų pagalba nebus nemokama

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Man reikia pagalbos, kas žino N-BOC NORKETAMINAS, jūsų pagalba nebus nemokama

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Galėčiau atlikti tam tikrą tyrimą. Žinau deschloroketaminą, jei jus domina kas nors, kas su tuo susiję.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Ar galima naudoti ketaminui gaminti?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Na, tai yra ketamino analogas. Jis yra legalus is daugumoje vietų ir suteikia tokį pat, jei ne geresnį "aukštą".

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Ei, aš ką tik pažiūrėjau ir svetainėje parašyta
"Norketaminas(5) yra pagrindinis ketamino(4) metabolitas, kurį kepenyse gamina citochromo P450 fermentai. Toliau jis hidroksilinamas ir susidaro (2R,6R)-hidroksinorketaminas. Pastarasis junginys taip pat pasižymi perspektyviu antidepresiniu aktyvumu, tačiau nuo minėtų darinių skiriasi tuo, kad yra neaktyvus ir kaip anestetikas, ir kaip psichostimuliatorius."

esu beveik tikras, kad n-boc norketaminas yra norketamino darinys su apsauginiu žiedu. nežinau, ar tai turi kokį nors poveikį funkcionalumui. ar tai yra tai, ko ieškojote, ar jums reikia ko nors kito?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
N-BOC reiškia N-benziloksikabonilą, kuris iš tiesų yra apsauginė grupė dėl to, kad ją lengva pašalinti, ir ji gali padėti arba monoalkilinti substratą, arba ją reikia pašalinti prieš alkilinimą. N-BOC darinys gali būti nelaikomas nei narkotiku, nei prekursoriumi kai kuriose vietose, kur įstatymai yra tokie.