S Studenttt Don't buy from me Resident Joined Sep 29, 2022 Messages 42 Reaction score 20 Points 8 Nov 26, 2022 #1 Sveiki, man reikia, kad kas nors, turintis organinės chemijos žinių, galėtų man parodyti arba paprasta anglų kalba paaiškinti, kaip hidrokslaminą paversti ketaminu
Sveiki, man reikia, kad kas nors, turintis organinės chemijos žinių, galėtų man parodyti arba paprasta anglų kalba paaiškinti, kaip hidrokslaminą paversti ketaminu
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #2 Ko iš tikrųjų norite? Sintetinio būdo, kaip junginį su penkiais atomais paversti labai sudėtinga organine molekule? Upvote 0 Downvote
Ko iš tikrųjų norite? Sintetinio būdo, kaip junginį su penkiais atomais paversti labai sudėtinga organine molekule?
Zarder Don't buy from me Resident Joined Dec 17, 2022 Messages 39 Reaction score 7 Points 8 02 Jan #3 Žinau apie terminį persitvarkymą, kuris galėtų būti atliekamas iš hidroksilimino į ketaminą, o ne hidroksilaminą. Upvote 0 Downvote
Žinau apie terminį persitvarkymą, kuris galėtų būti atliekamas iš hidroksilimino į ketaminą, o ne hidroksilaminą.