Question Kaip pradėsite pardavinėti vaistus?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki. esu vaistininkė, turinti gana ilgą cv.
Ši tema man labai įdomi, ir jau metus galvoju apie šią hipotetinę problemą...
Tarkime, kad kas nors turi įgūdžių ir (arba) priemonių nedidelio masto vaistų gamybai.
Tarkime, kad šis asmuo neplanuoja gaminti stiprių dalykų, tik įprastus receptinius (benzo, barbus ir pan.), kurių kokybė būtų aukščiausios kokybės (mažiau mirtinos sąveikos atvejų / ir pan.).
Kyla klausimas:
Kaip šis asmuo pradės pardavinėti narkotikus? Kokias galimybes jis turi ir kiek su kiekviena galimybe susijusi rizika?
Tarkime, kad jis, kaip ir "Breaking bad" seriale, yra smegenų vyrukas, kuriam trūksta gatvės įgūdžių, yra... todėl jis nežino, nuo ko pradėti.

Linkėjimai iš vakarų europos

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,890
Deals
1
Sveiki. Pirmiausia šis asmuo turi išmokti būti anonimiškas internete (Jei šis asmuo nori saugiai prekiauti internetu). Kitas žingsnis - susirasti tinkamą prekyvietę, kurioje jis galėtų pardavinėti produktus. Jis turėtų išsiaiškinti, kaip naudoti anonimines kriptovaliutas, kad gautų mokėjimus ir išliktų saugus.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Pradėčiau studijuoti regiono, kuriame planuojate veikti, įstatymus. Prieš pradėdami pardavinėti, turite tinkamai suprasti teisinę riziką. Tada, kaip sakė Pattonas, ištirkite anoniminį naudojimąsi internetu, siuntų siuntimą ir gavimą. Išstudijuokite pinigų plovimo klausimus. Surinkite žmonių, su kuriais bendrausite dirbdami, komandą. Nustatykite gamybą, rinkodarą, valdydami savo pardavimo svetaines arba naudodamiesi vietinėmis prekybos vietomis.

Tai lengviau, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
visiems teisėsaugos subjektams tai nėra kaltės pripažinimas.

vienu metu buvau gana didelis pardavėjas darknete. norėčiau pasidalyti viskuo, ko išmokau pereidamas nuo nebuvimo narkotikų platintoju prie padoraus dydžio operacijos. man prireikė maždaug 4 mėnesių, kad pasiekčiau pardavėjo ir pasitikėjimo lygį, manau, 6 ir 5.

turiu nuotraukų, kad atsarginę kopiją daugumą šio tačiau jie yra atkurti iš kompiuterio atsarginę kopiją, todėl jie yra švelniai išsklaidyti.

jei jus domina ir mirtinai rimtai. aš padėsiu.