Ieškau ir noriu gauti gryno d-metho. Mėgstu jį vietoj metilfenidato ar amfetamino mažomis dozėmis, nes jis mažiau nervina ar kelia įtampą. Deja, visi įprastos rinkos dalykai nėra gryni arba yra raceminiai ar dar kokie nors...
1. Taigi, ar kas nors čia parduoda nedidelį kiekį d-metho į Vokietiją?
2. Jei ne, koks būtų paprasčiausias ir nesudėtingas būdas jį pasigaminti?
3. Mačiau, kad kažkur yra parduodamos injekcinės ampulės, kuriose yra efedrino hcl 50mg/ml. Ar tai suveiktų, jei gausiu kokius 5g efedrino hcl? Ar man vis tiek reikia išgauti efedriną, ar galiu naudoti tik ampulės turinį? Atrodo, kad tai tik vanduo.
4. Ar kas nors čia prekiauja efedrinu hcl? arba žino nuorodą į parduotuvę (europoje). kokia yra normali efedrino kaina?
5. Skaitau, kad su efedrinu galima pereiti tiesiai į d-metą?
6. pseudo ar ephe nebūtų jokio skirtumo?
7. Kokių cheminių medžiagų sunku gauti ir kur jų galima gauti? O kaip dėl fosforo?
8. Ar reikalingas kristalizavimo etapas? Noriu tik gryno produkto, kurį paskui galėčiau sumaišyti su vandeniu ir po to dozuoti mililitrais gerti. nereikia skeveldrų ar pan.
9. Kokios medžiagos yra galutinis rezultatas ir kokio tikėtino grynumo?
10. kokios įrangos man tikrai labai reikia. Neplanuoju kurti mėgėjiškos laboratorijos, nes šis hobis atrodo gana pavojingas :-D
1. Taigi, ar kas nors čia parduoda nedidelį kiekį d-metho į Vokietiją?
2. Jei ne, koks būtų paprasčiausias ir nesudėtingas būdas jį pasigaminti?
3. Mačiau, kad kažkur yra parduodamos injekcinės ampulės, kuriose yra efedrino hcl 50mg/ml. Ar tai suveiktų, jei gausiu kokius 5g efedrino hcl? Ar man vis tiek reikia išgauti efedriną, ar galiu naudoti tik ampulės turinį? Atrodo, kad tai tik vanduo.
4. Ar kas nors čia prekiauja efedrinu hcl? arba žino nuorodą į parduotuvę (europoje). kokia yra normali efedrino kaina?
5. Skaitau, kad su efedrinu galima pereiti tiesiai į d-metą?
6. pseudo ar ephe nebūtų jokio skirtumo?
7. Kokių cheminių medžiagų sunku gauti ir kur jų galima gauti? O kaip dėl fosforo?
8. Ar reikalingas kristalizavimo etapas? Noriu tik gryno produkto, kurį paskui galėčiau sumaišyti su vandeniu ir po to dozuoti mililitrais gerti. nereikia skeveldrų ar pan.
9. Kokios medžiagos yra galutinis rezultatas ir kokio tikėtino grynumo?
10. kokios įrangos man tikrai labai reikia. Neplanuoju kurti mėgėjiškos laboratorijos, nes šis hobis atrodo gana pavojingas :-D
Last edited: