Question kaip išgauti amfetaminą iš pseudoefedrino?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Jūs to nedarote. Pseudomoksle nėra metamfetamino, kurį galėtumėte išgauti. Jums reikia paversti pseudo į metamfetaminą cheminio proceso, sintezės, metu.
Sintezė aprašyta šio forumo skiltyje "amfetaminai". Kurią būtumėte radęs, jei būtumėte pasivarginęs net paieškoti prieš pateikdamas dar vieną klausimą.

8n398k20k280

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Jei uždaviau šį klausimą, argi neaišku, kad nesupratau viso sintezės proceso? "DocX" Atsiprašau, nesu gimęs chemikas, kad suprasčiau. Manau, kad šis forumas skirtas padėti kitiems, kurie yra naujokai šioje srityje ir norėtų daugiau pagalbos iš įgimtų chemikų, tokių kaip jūs!

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Jokiu būdu nesu "įgimtas chemikas". Taip pat esu pradedantis chemikas. Tačiau mano kritika yra ne tai, kad nesuprantate, o tai, kad net nebandėte.

Pirmiausia forume paieškokite sintezių, kurių ieškote. PRIEŠ užduodami klausimus. Tai paprasta paieška, neturi nieko bendro su buvimu chemiku.

Tada, kai rasite, perskaitykite. Jei ten yra dalykų, kurių nesuprantate, paieškokite jų google. Jei užstrigote, klauskite apie tuos konkrečius dalykus.

Jei paklausite, kaip jūs, "Kaip pagaminti amfetaminą?", atsakymas yra "Skaitykite prakeiktą sintezatoriaus aprašymą forume!".
Tačiau jei paklausite "Atsiprašau, perskaičiau šį sintezatoriaus aprašymą *link* ir nesuprantu, ką reiškia bazifikuoti tirpalą" (arba kokią nors kitą konkrečią sintezatoriaus dalį), galite gauti patarimų ir atsakymų. Aš, pavyzdžiui, mielai padėčiau jums visomis turimomis žiniomis. Šiame forume galite rasti keletą pavyzdžių.

Gerai, kad neišmanote chemijos. Nėra gerai tingėti ir net nebandyti pačiam. O jei nemokate ieškoti forume ar užduoti klausimų, į kuriuos žmonės iš tikrųjų gali atsakyti, pirmiausia turite to išmokti. Jei nesate pasiruošęs to padaryti, niekas jums nepadės ir tai ne jums.

Bent jau tokie yra mano penki centai.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Beje, štai palyginimas, kuris padės jums suprasti:

Tarkime, tai buvo forumas apie įvairių rūšių namų statybą. Jame yra daugybė aukštų planų ir aprašymų, kaip pastatyti daugybę įvairių namų, tarp jų vienas, pavadintas "Kaip pastatyti miesto namą".
Tuomet jūs užsukate ir užduodate klausimą "Kaip pastatyti miesto namą?".

Suprantate, kaip tai gali būti suvokiama kaip truputį, truputį kvaila, tiesa?

Tačiau jei paklaustumėte
"Atsiprašau, perskaičiau aprašymą, kaip pastatyti miesto namą, bet jame daug kartų užsimenama apie "2 po 4". Nesuprantu, kas yra "2 po 4". Bandžiau tai rasti "Google", bet neradau jokios informacijos. Ar kas nors galėtų paaiškinti?", žmonės, žinoma, jums padėtų.
Žinau, kad aš taip ir padaryčiau.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Ar galiu išgauti amfetaminą iš pseudoefedrino? Kaip tai veikia? 😅😅😅
Prašau, pasakykite man @8n398k20k280.
Aš tai matau gana panašiai, tik manau, kad naujas šio forumo naudotojas galbūt tiksliai nežino, ko ieškoti, arba pasirenka netinkamus paieškos terminus ir tada randa tuo tarpu daugybę naujų pranešimų, panašių į šį, be realaus turinio. Aiškumo dėlei, ar reikėtų visas pamokas iš ekspertų, arba iš ekspertų paskelbtų gerų, atskiroje kategorijoje, kur niekas kitas negalėtų atidaryti temų, arba šias pamokas visas prisegti, kad būtų galima jas geriau rasti nenaudojant paieškos funkcijos. Šių įnašų gausa rodo, kad galbūt reikėtų keisti sritį, nes nemanau, kad visi tikrai bėgioja su lenta prieš galvą ir tiesiog pateikia jie visiškai beprasmį komentarą čia. Manau, kad tiesiog per daug įspūdžių, kurie veikia vienu metu, reikia gerai atsikvėpti, kad rastum bendrą vaizdą.
O tada išleidžia tą pagalbos šauksmą, kad rastum pradžią. Bet tai užgriozdina forumą.

Dabar mes turime 10 centų žiedo maiše

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Neabejotinai! Šį pasiūlymą paskelbiau Heisenbergo temoje apie naująjį forumo stilių.
Nors šiuo konkrečiu atveju jis netaikomas. Jis galėjo į paieškos juostą įvesti tikslų čia paskelbtą klausimą ir gauti tinkamą rezultatą.

Ir, tiesą sakant, atlikti chemines sintezes neturint cheminio išsilavinimo nėra realu, jei žmogus nėra pakankamai smalsus, iniciatyvus ir protingas, kad pats rastų bet kokią informaciją ir sujungtų taškus. Tada belieka grįžti į darkneto rinkas ir nusipirkti produktą.

Last edited: