Jokiu būdu nesu "įgimtas chemikas". Taip pat esu pradedantis chemikas. Tačiau mano kritika yra ne tai, kad nesuprantate, o tai, kad net nebandėte.
Pirmiausia forume paieškokite sintezių, kurių ieškote. PRIEŠ užduodami klausimus. Tai paprasta paieška, neturi nieko bendro su buvimu chemiku.
Tada, kai rasite, perskaitykite. Jei ten yra dalykų, kurių nesuprantate, paieškokite jų google. Jei užstrigote, klauskite apie tuos konkrečius dalykus.
Jei paklausite, kaip jūs, "Kaip pagaminti amfetaminą?", atsakymas yra "Skaitykite prakeiktą sintezatoriaus aprašymą forume!".
Tačiau jei paklausite "Atsiprašau, perskaičiau šį sintezatoriaus aprašymą *link* ir nesuprantu, ką reiškia bazifikuoti tirpalą" (arba kokią nors kitą konkrečią sintezatoriaus dalį), galite gauti patarimų ir atsakymų. Aš, pavyzdžiui, mielai padėčiau jums visomis turimomis žiniomis. Šiame forume galite rasti keletą pavyzdžių.
Gerai, kad neišmanote chemijos. Nėra gerai tingėti ir net nebandyti pačiam. O jei nemokate ieškoti forume ar užduoti klausimų, į kuriuos žmonės iš tikrųjų gali atsakyti, pirmiausia turite to išmokti. Jei nesate pasiruošęs to padaryti, niekas jums nepadės ir tai ne jums.
Bent jau tokie yra mano penki centai.