Aš beveik viską supratau, bet idk apie šį puslapį daugiau manau, kad aš ketinu galvą dėl po to, kai pastebėjau porą dalykų mano atsakymas btw buvo super akivaizdus ir paprastas ....šitie protingi žmonės mąsto tik kraštutinumais ....jie nepastebi paprasto be rūpesčių, nes apie paprastumą nekalbama ir jo nemokoma . Dauguma žmonių ignoruoja akivaizdžius dalykus, bet yra bee keletas žmonių, kurie pastatyti kitaip. Viskas grįžo prie muilo gamybos. ....... antrą kartą per 20 metų išmetė visą projektą į atliekų deginimo krosnį, nes ignoravau tai, kas akivaizdu.......o gerai, kad per kitus 10 metų maby. Butttttt iv sakė, kad tai.... išmoktos žinios yra galia prieš tuos, kurie nori sunaikinti minėtas žinias. Aš gavau savo atsakymus, esu laimingas, nes neverta rizikuoti kalėjimu ir prarastu laiku su šeima. ...tiesiog turėjau pergudrauti vyriausybės pasamdytus smegenis, kad įrodyčiau, jog mes, žmonės, vis dar kontroliuojame dalykus, jei priversime gyventi paprasčiau, ištverdami lengvą diskomfortą dėl to, kad apsieiname be nepakeičiamų šiukšlių, tada iš esmės iškasime tunelį po visa sistema, kuri veda į žlugimą. Jei negalite pasakyti, cheminės literatūros, tyrimų, mokslinių tyrimų ir matydami, kiek daug yra paslėpta dabar ir arba visiškai praleistas turi kinda paėmė mane nustebinti cuz daug pasikeitė visose gyvenimo srityse nuo paskutinio laiko....10 prieš metus, kai pasaulis buvo tai nuobodu, ir kiek controle jie turi dabar fucking beprotiškas dea yra į viską, dabar, kai jos nėra įdomus ir neverta visa tai, nes technologijos ir silpnas protas kvailas asilas, kad negali vartoti puikių junginių, be to, kad imtis bliovimo dozės, kad paleisti lūpas..... lol ir tik pridėti prie mano atsakymo komedija litteraly buvo tas pats, kaip labai labai senas muilo gamybos procesas il baigti savo rant sakydamas il nusileisti nuo mano "muilo dėžės" ir baigti su fuck visi vyriausybės nė vienas iš jų kalbėti už ten savo žmonių daugiau ir buvo vergas ten labai kūryba, kad mes sukūrėme jiems .....the pabaigos. Ya kai kurie yra kodas kai kurie yra akivaizdu, kai kurie nėra ir im blaivus lmao mes paprastų žmonių nėra geruose vandenyse mano draugas .... kasti į "Google" patentų ir pubchem į "susijusių junginių" secion šių biosynthisised cheminių medžiagų, pagamintų mano genetiškai modifikuotų bakterijų ....n-izopropilbenzilaminas turi patentus ir junginius iš kelių organizacijų už tai, kad jis yra mikrokristalas bla bla bla, bet jis gali inkapsuliuoti tokius dalykus kaip vax's ir ten yra pažodžiui fucking pacientas ir visiškai parašyti apie tai, kad jis yra perspektyvi priemonė hiv transportavimo ir infekcijos šeimininko. Ir visur, kur tik jį matau, nes prieš 10 metų jo šiukšlių skonis tas pats, kvapas tas pats, viskas tas pats.
Im Pradedu nerimauti vis labiau ir labiau, kad artėja kažkas didelio ....yall būkite saugūs ir būkite geri.