Question Kiek kainuoja įrengti metamfetamino laboratoriją?

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Jei paprašysiu, kad kas nors įrengtų metamfetamino laboratoriją Kiek tai turėtų kainuoti?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Žmogus galėtų pasigaminti šiek tiek iš efedrino už mažiau nei 100 JAV dolerių. Už įrangą, kurios reikia norint pradėti nuo pusiau legalios cheminės medžiagos, kurios kiekis =< 1 kg, siūlau 1000 JAV dolerių + tekantis vanduo ir elektra. Tai nėra prabanga. Jei ją nikeliuotumėte, galėtumėte nusiderėti iki 500 dolerių, bet tai būtų slapta ir jūs išpjautumėte kampus. Tai tik mano nuomonė.

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Šaunus. Ar kaina labai skiriasi nuo cheminių medžiagų? Nemanau, kad yra kas nors, ką galėčiau pasamdyti paleisti iš krantų.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Taip ir yra, bet net ir iš skirtingų tiekėjų bei skirtingais kiekiais. Kaip sakiau, galėčiau paprašyti 5 draugų nueiti pasiimti dėžutę tablečių nuo slogos ir nusipirkti daiktų visam kitam pagaminti ir už 100 dolerių pagaminti 10 gramų ugnies. Jei man reikėtų 1 kg, tai laikyčiau, kad tai yra 1000 USD plius komunalinės paslaugos, bet po to vis tiek turėtum įrangą, o antrasis kilogramas gali būti 250 USD už medžiagas. Aš nesirinkau medžiagų, aš tik vertinu. Sinusų tablečių dėžutė gali būti 20×120 mg, (2,4 g), iš jos galėtumėte gauti 1,8 g ir sumokėti 10-20 dolerių. Galite rasti kilogramą Ef už 1000 dolerių. Tai 1/10 kainos. Jei skrebinate rungtynių streiklaiškius, galiausiai pamatysite, kad laužyti baterijas kainuoja pigiau. Sieros rūgštis yra daug pigesnė už druskos rūgštį, jei atsižvelgsite į tai, kad H²SO⁴ 90 % ir daugiau galite nusipirkti technikos parduotuvėje, bet turite užsisakyti 37 % hcl. Apibendrinant galima pasakyti, kad namų darbai sudaro didžiausią darbo dalį.