Savo "nuotykių" su A-PVP įkarštyje 3 kilogramus į JAV vidurio vakarus siųsdavau už 5600 JAV dolerių, o kai pardaviau paskutinį gramą, už jį gavau 200 dolerių. Dabar, štai čia ir yra šūdina dalis: Pirmuosius 100 gramų, kuriuos užsisakiau, laikiau beveik 2 mėnesius ir neuždirbau nė cento! Niekas iš mano pažįstamų net nebandė ir nepadėjo man pervežti jokio produkto toje vietovėje, kurioje gyvenu. Jie visi to bijojo ir buvo įtikinti naujienų žiniasklaidos, kad baigsis tuo, jog kažkam iš jų suvalgysiu veidą. Kai susipažinau su pora žmonių, gyvenančių kitoje valstijoje nuo manęs, kurie buvo nuolatiniai vartotojai, mano telefonas nenustojo skambėti. Tai tęsėsi apie pusantrų metų, visada aukščiausios kokybės, ir nė karto nė karto nesumažinau ar niekam netrumpinau svorio. Dėl to niekas niekada nebandė manęs apiplėšti ir visada mokėjo iš anksto. W.H.O. uždraudus tai daryti, kaina šoktelėjo iki dangaus ir mano atsargos greitai baigėsi. Niekada nemaniau, kad man bus neįmanoma gauti daugiau, bet nuo to laiko nė karto jo neturėjau. Pirmoji pamoka, kurią išmokau, yra ta, kad, norėdami gauti pelną, turite surasti vietovę, kurioje yra jūsų produkto rinka. Kita buvo ta, kad visada reikia tesėti savo pažadus. Tiekėjui tai galioja dvigubai ar net trigubai. Niekada nebūkite nepagarbūs ir neieškokite geresnio sandorio, jei jau turite gerą pasiūlymą. Galiausiai, bet ne mažiau svarbu, niekada nepasitikėkite moterimis.