Question padėkite man identifikuoti vaistą...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Vaikinai, man reikia jūsų pagalbos, kažkokie narkotikų prekeiviai man paaiškino, kad narkotikų pasaulyje atsirado kažkas naujo, poveikis panašus į kokaino amfetamino ir dar kažko kartu, kad euforija ateitų bangomis, o ne viena euforija ateitų ir ji truktų ilgai, kaip mes paaiškinome, žinoma, jis nežino narkotikų pavadinimo, bet jis bandė man paaiškinti, kaip tai veikia, kad tai gryni balti milteliai, gal kas nors gali man kaip nors padėti?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Gali būti dimetokainas arba vienas iš sintetinių katinonų, kuriems priklauso tokie dalykai kaip mefedronas, bupropionas ir daugelis kitų. Dabar yra labai daug dizainerių narkotikų, kurie pardavinėjami pagal pavadinimą arba išduodami kaip kažkas kita, arba presuojami į panašių medžiagų mišinį kaip tabletės, supjaustomi į kokainą ir dar ką nors, todėl sunku pasakyti

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Jūsų nuomone, koks jis gali būti? Jie sako, kad medžiaga iš JAV atkeliauja į europą

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Tikrai negalėčiau pateikti tikslaus spėjimo neturėdamas daugiau informacijos. Internete galite gauti keletą mobiliųjų aptikimo maišelių arba reagentų testų, kurie padės jums gerai suprasti, nuo ko pradėti. Jei turėčiau pinigų, investuočiau į laboratorinę įrangą arba spektrometrą, pavyzdžiui, Detectachem Raman 7 (sąraše "Norėčiau jį turėti"), ir išbandyčiau produktus žmonėms. Tačiau nesu tikras, ar jie parduos tokio tipo gaminį paprastam žmogui.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Tikriausiai kažkoks sintetinis katinonas, kaip sakė @prophet, pasaulyje sintetinama keliolika naujų mokslinių cheminių medžiagų.