Question Pagalba, smėlio spalvos amfetaminas

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Sveiki, pasigaminau šiek tiek amfetamino sulfato ir jis yra smėlio spalvos , šiek tiek sunku jį išdžiovinti, jei paimu nedidelį kiekį ir išdžiovinu plaukų džiovintuvu, jis vėl tampa baltas. (Naudota neapdorota sieros rūgštis, neutralizuota tarp ph5,5 ir 6, tirpiklis buvo IPA) Poveikis geras, tikrai amfetaminas. Kas nors turi idėjų, ką daryti, šiuo metu aš jį kaitinu šildymo ventiliatoriumi (neturiu supratimo, kaip jis vadinasi).
TWhmCNsBRe

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Mano žmogus,

skystis, kurį turite dešiniajame apatiniame kampe, yra nuo reakcijos, turite vakuuminiu filtru išfiltruoti amfetaminą iki drėgmės lygio, po to užpilkite jį šaltu acetonu, jei neturite prieigos prie acetono, ipa veikia taip pat gerai, tik garuoja ilgiau nei acetonas.

Smėlio spalva atsiranda dėl reakcijos masės skysčio ir oksidacijos.

Geriausias

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Ką tik nusipirkau aliejų, panašu, kad mano pardavėjas per daug tingus. Gavau iš kito ir ten problema nekyla. Maniau, kad smėlio spalva gali atsirasti ir dėl ph, bet šiai vienai partijai atlikau lygiai 40 ph bandymų, naudojau 200 ml aliejaus 600 ml IPA ir praskiedžiau sieros rūgštimi 1:10 ir siekiau ph5,50-6,00. Esu beveik įsitikinęs, kad ph buvo puikus, bet dėl to nesu tikras, netyčia turėjau per daug kūno kontakto su baze ir tirpikliu (nerekomenduoju, iškepiau savo greitį, visur išpyliau A bazę ir nebeturiu tinkamų naudoti rankšluosčių), bet ačiū už patarimą, bet su savimi neturėjau vakuuminio filtro ir acetono ^^^.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Jei norite gauti baltą gryną amfą, galite atlikti rūgštinę-bazinę ekstrakciją. Bent jau galite filtruoti skystį vakuume per Buchnerio piltuvą ir plauti šaltu sausu acetonu arba IPA.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Neturėjo ten jokios įrangos, bet dabar jau padaryta, išmetė. Bet ačiū