Question Turite problemų dėl a-pvp kristalizacijos

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Sveiki, nuoširdžiai dėkoju, jei galėtumėte man padėti ir pateikti naudingų pasiūlymų. Neseniai žingsnis po žingsnio sekiau sintezę. Tačiau į mišinį įpylus rūgšties, neatsiranda kristalų. Mišinys tiesiog pasidalijo į du sluoksnius. Viršutinis sluoksnis kaip tam tikra alyva netirpsta vandenyje. Apatinis sluoksnis gali ištirpti vandenyje ir būti psichoaktyvus. Kokia problema? Kas yra negerai? Prašau, padėkite man ir būčiau dėkingas.

Attachments

• ZSnEvmMd72.jpg
    ZSnEvmMd72.jpg
    3.9 MB · Views: 40
  • WEjqtdfTy4.jpg
    WEjqtdfTy4.jpg
    4 MB · Views: 25

APVP-EU

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ar mišinyje yra tirpiklio? Turėjau daugybę (smulkių) panašių klausimų, kol viską išsiaiškinau!

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Aš išsprendžiau šią problemą. Pirma, jei į ąsočio dugną pateks šiek tiek sunkiosios alyvos, neišmeskite jos. Atskirkite aliejų, tada įpilkite į jį šiek tiek vandens, įsitikinkite, kad įpylėte per daug rūgšties. Išmetę aliejų, kuris negali ištirpti vandenyje, į vandenį įpilkite daugiau NaOH ir naftos eterio. Pamatysite, kad petroleteris tapo raudonas. Tada ekstrahuokite jį ir atskirkite petroleterio lygį. Neįpilkite per daug rūgšties, kitaip vėl gausite sunkią alyvą. Galiausiai į jį įpilkite petroleterio mišinio. Stiklainyje pasirodo kristalas.