Question Nepavykusi 2b4mp sintezė

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Taigi, tai mano 4-asis kartas, kai sintetinu 2b4mp iš 4 metilpropiofenono

Tačiau šį kartą negavau jokios 2b4mp rūšies, o gavau šią klijų medžiagą stiklainyje

Xpoba1rIzd

Į kolbą įpyliau 150 ml 4 metilpropiofenono, tada įpylus 120 ml Hbr, tada lėtai įpylus 50 % peroksido, kol nustojo keisti spalvą, po to į kolbą įpyliau vandens, bet šį kartą nesusikristalizavo 2b4mp? Kodėl taip yra? Ką aš padariau ne taip, aš bandžiau tą patį paskutinius 3 kartus ir jis susikristalizavo? Ką man dabar daryti? Ar ši medžiaga dabar nenaudinga? Ar turėčiau ją išmesti, ar vis dar galiu iš jos pasigaminti 2b4mp?

Attachments

• 3UlePpsF86.mp4
    7.5 MB · Views: 0

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Išsamiai parašykite, kaip jį sintetinote. Tai, ką gavote, palikite vėsioje vietoje po dangčiu. Parašykite, kokius reagentus ir kiek jų naudojote.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Gerai, todėl išsamiai

Aš turiu 50% peroksidą, todėl pirmą kartą sintetinant vandenį sumažinu iki 36%.
Bet kai sintetinau antrą ir trečią kartą, pamiršau, kad turiu vandenį sumažinti iki 36 % ir gavau geresnių rezultatų, nežinau, kaip su 50 % peroksidu

Ketvirtą kartą vėl naudojau 50 % peroksidą, bet šį kartą jis nesikristalizavo.

Tai yra tai, ką aš sekiau ->

Į kolbą įpyliau 150 ml 4 metilpropiofenono, tada įpylus 120 ml Hbr 48 %.
ir maišiau 10 minučių

Tada paėmiau 55ml peroksido 50% ir įpylus į piltuvėlį pamažu lašino, jis buvo baltas, kai įpylus peroksido tapo raudonai oranžinis, tada vėl tapo baltas, pyliau tol, kol nustojo keisti spalvą, naudojau apie 30-35ml peroksido, o temperatūra buvo tarp 40-50, dažniausiai žemiau 45 ( dar vienas dalykas, mano termometras neliečia skystų medžiagų, jis būna 2-3 coliai virš tirpalo, tą temperatūrą aš jums sakau)

Įpylus peroksido maišiau dar 10 minučių, tada įpyliau 370 ml vandens (normalaus, gerai, šalto vandens, ne tokio atšaldyto) po šio etapo jis visada kristalizuojasi į kažkokią baltą klijų medžiagą, bet šį kartą ne, klijų medžiagoje yra kažkas skysto, bet oranžinės spalvos, todėl palikau mišinį nuošalyje, praėjo daugiau nei 24 valandos.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Taigi dabar nežinau, ar turėčiau įpilti daugiau peroksido? Arba vienas vaikinas sakė ke reguliuoti ph lygį (nežinau, kaip tai padaryti)? Taip pat kažkas man pasakė, kad kristalizanas nėra būtinas, galiu sintetinti ir su skysčiu, bet vėlgi nežinau, kaip tai padaryti, būtų nuostabu, jei galėtumėte man padėti.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kai pradėsiu uždirbti šiek tiek pinigų, prisidėsiu prie šio forumo išlaikymo kaip padėkos gestą

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Po peroksido nereikia įpilti vandens. Dabar palikite ant maišymo, ką padarėte. Galbūt išmatuokite pH, kaip parašyta pirmiau, kad išspręstumėte, ar reikia įpilti dar vieno HBr

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-for-mephedrone-two-different-ways.7042/

Įpyliau vandens, nes jis paminėtas šioje sintezėje, ir tai veikė paskutinius 2 kartus, kaip ir įpylus vandens, jis kristalizavosi per 10 minučių

View previous replies…

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Jei reakcija nepraėjo, sumažinkite vandens koncentraciją. Reikia bandyti maišyti ilgiau, galima pridėti kaitinimą iki 30*C.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kaip sumažinti vandens kiekį iš tirpalo, nes jame jau yra jo mišinys, tirpale yra sluoksnių tho, bet aš nežinau, kurį iš jų turėčiau pašalinti ir kaip, o jei pridėsiu kaitinimo, ar jis nesudegs 2b4mp? Nes girdėjau, kad 2b4mp poveikis didėja, kai šiluma

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Turėčiau pašalinti visą viršutinį sluoksnį ? Palikite jame oranžinę klijų medžiagą

Attachments

• 7UwF5kC16y.mp4
    7.5 MB · Views: 0

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Ačiū, žmogau,bbet aš jau pridėjau peroksido, ar turėčiau pašalinti vandenį, tada pridėti daugiau peroksido? Ir maišyklę?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Taigi dabar man tereikia įjungti maišyklę ir palikti? Kiek laiko? Ir kokio ph lygio man reikia? Kiek hbr turėčiau įpilti ? Ar taip pat turėčiau įjungti maišyklę su vandeniu, nes jis jau yra joje, ar turėčiau bandyti filtruoti vandenį? Atsiprašau už per daug klausimų, pone, esu naujokas visame tame

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,012
Deals
1
Pirmiausia, ar tikrai vartojote 4'-metilpropiofenoną?
Yra aiški vaizdo pamoka. Tiesiog pakartokite žingsnį po žingsnio.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Taip, tai buvo 4 metilpropiofenonas, 2b4mp gaminau 3 kartus su ta pačia chemine medžiaga, nežinau, ką šį kartą padariau ne taip

Aš laikiausi šio metodo

https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-mefedrono-dviem-skirtingais-būdais.7042/

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kiek laiko reikia maišyti įpylus peroksido? O ta medžiaga, kurią dabar turiu, ar ji nenaudinga? Ar turėčiau ją išmesti? Manau, kad jį galima atkurti, bet nežinau kaip

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Ką turėčiau daryti dabar? Ar turėčiau jį išmesti? Skystis, kurį turiu ? @$!$?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Šiame vaizdo įraše ir mano atliktas veiksmas yra toks pats, tačiau aš įpylus peroksido įpyliau vandens, o jis maišė tol, kol tas skystis virto milteliais, ir tada įpylė vandens, taigi kitą kartą, kiek laiko turėčiau maišyti?