Question Looking for a vendor 2C-B ekstraktas iš tablečių

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Sveiki.

Per pastaruosius kelis mėnesius nusipirkau daug 2C-B tablečių ir pastebėjau, kad man labiau patinka jas šniaukšti. Sutrintos tabletės yra siaubingos.

Ar yra būdas, kaip galėčiau jas sutrinti ir tada iš tabletės išgauti tik 2C-B, o užpildą iš tabletės išmesti?

Turiu apie 80 tablečių po 20 mg...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Teko skaityti, kad šį darbą puikiai atliks plovimas izopropilo alkoholiu. Ar turite kokių nors pastabų šiuo klausimu?
Turiu tolueno, skirto procesui, kurio metu 5-MeO-DMT HCL paverčiamas laisvąja baze - ar galėčiau naudoti tolueną vietoj izopropilo alkoholio?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
jūs prarasite daug dalykų bro, viena tabletė yra kaip 10-15 mg 2cb

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Ištirpinkite minimaliame kiekyje vandens, filtruokite kietą šiukšlę, apdorokite vandeniniu NaOH tirpalu, kad gautumėte 2-cb laisvąją bazę, kurią tada ekstrahuokite ir burbuliuojate sausomis hcl dujomis arba vandeniniu HCl, po to vandenį pašalinkite karščiu.
Atskleidžiu visą informaciją, nesu to daręs, bet aš taip elgčiausi, gal kas nors iš mūsų ekspertų galėtų papasakoti?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Man tai nerūpi - verčiau švarus šniurkščiojimas nei ilgas nurijimas. Turiu nemažai šių dalykų, jei kiekviename iš jų yra po 20 mg, tuomet turėčiau apie 1,7 g - jei išeisiu su 1 g gryno, būsiu laimingas...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Tai yra teisinga. Kaip sakė @tajira, per šias manipuliacijas daug ką prarasite.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Kokių nuostolių patirsite? 50% 80%?

Kaip minėjau, atsarginėje slėptuvėje turiu 80 tablečių, prie kurių niekada neprieisiu, jei kiekvienoje jų yra po 20 mg, kaip skelbiama, tai reikštų, kad jose yra apie 1,6 g 2C-B.
Jei galėčiau gauti ~ 1 g, laikyčiau tai laimėjimu.

Galvojant apie man reikalingą įrangą ir kitus dalykus, man gali būti paprasčiau tiesiog nusipirkti gryno 2C-B ir išdalyti juos draugams kaip dovanas. Norėčiau turėti laboratoriją.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Gerai - leiskite paklausti kitaip. Jei sutraiškysiu šias tabletes ir ištirpinsiu vandenyje, išfiltruosiu netirpią medžiagą - kas paprastai iškrenta? Mikrokristalinė celiuliozė? Talkas? Nežinau, kokia rišamoji medžiaga naudojama šiose tabletėse.
O jei sustočiau ir filtruodamas kietąsias atliekas tiesiog išgarinčiau vandenį, tai būtų gerai mano tikslams, nes likusią medžiagą galėčiau arba insufliuoti, arba suleisti per nosies purškalą (ar 2C-B skyla kaip kokainas vandenyje, naudojant 0,9 % fiziologinį tirpalą?)

Mano tikslas - kad galėčiau šią molekulę šniurkštelėti be visų papildomų kvėpavimo takus užkemšančių šiukšlių, todėl su bet kuo, kas tirpsta vandenyje, vis tiek bus lengviau susidoroti.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Nežinau, ar tikrai
Manau, kad taip
Taip, druskos forma 2c-b yra tirpi vandenyje

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ar 2C-B suyra / suyra patekęs į vandenį (kaip kokainas), t. y. ar galima jį laikyti vandenyje nosies purškiklyje ilgiau, nei tai galėčiau daryti su kokainu (o tai, atrodo, yra tik kelių valandų klausimas...)

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Na, o aš pradėjau paprastą procesą.
Paėmiau 10 20 mg 2C-B tablečių, smulkiai jas sutryniau ir įpyliau 50 ml distiliuoto vandens.
Užsiėmiau tuo, praleisdamas tai per mažytį piltuvėlį ir kavos filtrą (viskas, ką šiuo metu turiu), ir likęs šlamšto kiekis yra stulbinantis.

Keletą kartų dar kartą pamirkysiu likučius, kad kuo daugiau 2C-B išsiskirtų (gal tris kartus?
Ir tada tiesiog palikite tai garuoti sausai per tam tikrą laiką.

Klausimas - jei nuskaidrintą distiliatą paliksiu kūginėje kolboje, ar galėčiau jį pašildyti, kad pagreitinčiau garavimą, o kai jis atvės, įpilti ko nors, kas greitai garuoja, pavyzdžiui, eterio, izopropilo alkoholio ar tolueno, kad ištirpintų prie kolbos vidaus prikibusį 2C-B, ir supilti į plokščią indą, kad greičiau garuotų, ar tai kvailas sumanymas?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Tik jūsų žiniai - sutrintų tablečių sausa masė buvo 2,960 g. Išmatuosiu atliekas ir produktą, kai viskas išdžius ir mano procesas bus baigtas - suteiks mums labai elementarią informaciją apie galimas nuostolių vertes :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
užtektų
jie neištirpins 2c-b druskos, tai geriau daryti Petri lėkštelėje arba paprastame indelyje su plačiu paviršiumi. ir taip, galite jį šiek tiek pašildyti

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ačiū - turiu jį ant nerūdijančio plieno padėklo, džiūstančio už mano malkomis kūrenamos krosnelės - turėtų išdžiūti per naktį - rytoj nuraškysiu ir išmatuosiu išeigą.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Gerai, pagreitinau džiovinimo procesą orkaitėje, ventiliatoriaus orkaitėje, nustatytoje žemesnėje nei 100 laipsnių C. (atrodė, kad apie 80).

Man liko 168 mg purvinos geltonos / baltos spalvos likučių - šiek tiek vaškinės tekstūros.

Jei tai būtų grynas 2C-B, tai reikštų, kad mano išeiga yra 16,8 mg vienoje tabletėje (reklamoje nurodyta 20 mg), o tai būtų gana padori 84 % išeiga.

Neabejoju, kad tai nėra grynas 2C-B, todėl mano išeiga tikrai mažesnė, bet vis tiek tai buvo įdomus pratimas.
Kadangi jis yra šiek tiek vaškinis, mano noras jį insufliuoti nebus visai geras, todėl ištirpinsiu visą 168mg į 5ml 0,9% fiziologinio tirpalo ir įdėsiu į nosies purškalą. Kadangi jis ištirpsta be jokių problemų, tai turėtų būti lengvas vartojimo būdas.

Mano nosies pompos man suteikia 30 įpurškimų į 5 ml, taigi, esant 168 mg, tai suteiktų man 5,6 mg šio 2C-B likučio. 2 pompos turėtų būti labai padori dozė.

Antrasis paveikslėlis yra po to, kai įpilta 5 ml 0,9 % fiziologinio tirpalo - vanduo tapo šiek tiek baltos pieno spalvos ir jame plūduriuoja nuosėdos. Tai yra pradžia kontrastas skaidriam vandeniui, kuris pateko į garinimo etapą.

Taigi, arba karštis buvo per stiprus ir kažką užviriau orkaitėje, arba garinimo ir (arba) džiovinimo procesas suardė kai kurias vandenyje tirpstančias priemaišas ir (arba) rišamąsias medžiagas, kurios dabar išbėgo, arba kažkas šiame tirpale nemėgsta druskos tirpalo. Tiesa, skaidraus vandens buvo daugiau nei 100 ml, o šio druskos tirpalo - tik 5 ml, tačiau net džiovinimo metu vanduo nepakeitė spalvos, taigi kažkas tikrai įvyko.

Galiu paaukoti dar 10 tablečių, kad dar kartą tai išbandyčiau ir pakeisčiau keletą dalykų.

1. teflono padėklą džiovinimui
2. susmulkintas tabletes ištirpinti ir leisti nusistovėti prieš filtravimą, sustabdyti, kol nuosėdos patenka į filtrą.
3. Kiekvienam paskesniam plovimui būtų leidžiama nusėsti.
4. naudoti mažesnį vandens kiekį (30 ml vienam plovimui, o ne 50 ml).
5. Lėtesnis natūralus garavimas (kol gausiu ką nors, kas pagreitintų garavimą...).

Bet kokiu atveju - tai šiandienos filtravimo ir garinimo pratybos. :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Galite jas perkristalizuoti arba atlikti A/B ekstrakciją, kad gautumėte gryną 2C-B.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Man įdomu, kiek iš tikrųjų pavyko išversti. Prastas spėjimas, nes tiksliai nežinau, kas į jį pateko...

Tačiau po nakties, praleistos druskos tirpale, galima pamatyti, kiek nuosėdų pateko į šį etapą (arba pateko dėl druskos tirpalo). Ketinu dar kartą tai filtruoti ir sustoti ties šia stadija, pabandyti vėliau.

Kita partija bus geresnė :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Šnypščiant trumpiau išlieka didesnis biologinis prieinamumas (darau prielaidą, nes taip yra su daugeliu kitų molekulių), todėl jis labiau tinka mano gyvenimo būdui.
Negaliu suvartoti medžiagos ir ilgam laikui iškristi iš savo gyvenimo, dažniausiai tik vakare, paguldęs vaikus miegoti - tai palieka man labai mažą galimybių langą žaisti.
Staigi pradžia, greitas pikas ir atsipalaidavimas, kai po dviejų valandų atsigulu į lovą, reiškia, kad aš smagiai praleisiu vakarą, gerai pailsėsiu ir nekelsiu pavojaus savo gyvenimo būdui.

Jei galėčiau vartoti 2C-B pagal paskirtį, jį vartočiau po MDMA piko. Arba po MDMA piko su saldainiais. Šie dalykai trunka daug valandų, todėl turiu suplanuoti, kad nebūčiau namie, susirasti prižiūrėtojus ir t. t. - tai nėra lengva, todėl renkuosi veikti pagal savo gyvenimo būdo apribojimus :)

Bet kokiu atveju - 2C-B šniokštimas yra sunkus, o pradžia gali būti gana sunki. Idėja apie nosies purškalą visiškai pašalina šnypštimo griežtumą ir, jei įkvėpsite 5/10 minučių, sušvelnins pradžią.

Atsiprašau, ne paskaita, tiesiog pateikiu šiek tiek konteksto. :)