- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Gerbiama "Breaking Bad" bendruomenė,
Esu Koko, DN aktyviai dalyvauju nuo kelių savaičių.
Nuo 4-5 mėnesių man tenka misija suprasti amfetamino laisvosios bazės sintezę.
Daugiausia ieškau 2 sintezės metodų:
1. Amfetamino laisvosios bazės gamyba iš P2NP ir gyvsidabrio (II) nitrato
2. Amfetamino laisvosios bazės gamyba iš APAAN
Nors man nekyla problemų dėl visų prekursorių tiekimo 2-ajam sintezės metodui, mane taip pat domina (mokslinių tyrimų tikslais) 1-asis sintezės metodas. Kad galėčiau geriau suprasti visą gamybos procesą.
Peržiūrėjęs Dread & BB radau keletą (potencialiai) patikimų P2NP tiekėjų, tačiau vis dar trūksta rasti ką nors, kas galėtų tiekti gyvsidabrio (II) nitratą Europos Sąjungoje.
Turiu tiekėjų Kinijoje ir (arba) Indijoje, kurie galėtų siųsti gyvsidabrio (II) nitratą už 1 850 EUR už kilogramą, įskaitant greitąjį siuntimą ir muitinį įforminimą, tačiau man nelabai patogu siųsti tokį karštą produktą per daugybę muitinės patikrinimų, tai pernelyg rizikinga.
Yra įvairių Europos bendrovių, kurios parduoda šį produktą, bet tik registruotoms bendrovėms ir su daugybe apribojimų.
Būčiau laimingas, jei atsirastų kas nors, kas galėtų čia pagelbėti ir galbūt nukreipti mane į patikimą DN pardavėją arba kitą būdą jį užsisakyti (pvz., kaip Nitrochemis P2NP).
Tikslus produktas, kurio ieškau, yra:
Gyvsidabrio (II) nitratas CAS: 10045-94-0
NEBANDŽIU ieškoti monohidrato, (I) nitrato variantų arba įprasto gyvsidabrio.
Laukiu jūsų atsakymo.
Cincerly,
Koko
Esu Koko, DN aktyviai dalyvauju nuo kelių savaičių.
Nuo 4-5 mėnesių man tenka misija suprasti amfetamino laisvosios bazės sintezę.
Daugiausia ieškau 2 sintezės metodų:
1. Amfetamino laisvosios bazės gamyba iš P2NP ir gyvsidabrio (II) nitrato
2. Amfetamino laisvosios bazės gamyba iš APAAN
Nors man nekyla problemų dėl visų prekursorių tiekimo 2-ajam sintezės metodui, mane taip pat domina (mokslinių tyrimų tikslais) 1-asis sintezės metodas. Kad galėčiau geriau suprasti visą gamybos procesą.
Peržiūrėjęs Dread & BB radau keletą (potencialiai) patikimų P2NP tiekėjų, tačiau vis dar trūksta rasti ką nors, kas galėtų tiekti gyvsidabrio (II) nitratą Europos Sąjungoje.
Turiu tiekėjų Kinijoje ir (arba) Indijoje, kurie galėtų siųsti gyvsidabrio (II) nitratą už 1 850 EUR už kilogramą, įskaitant greitąjį siuntimą ir muitinį įforminimą, tačiau man nelabai patogu siųsti tokį karštą produktą per daugybę muitinės patikrinimų, tai pernelyg rizikinga.
Yra įvairių Europos bendrovių, kurios parduoda šį produktą, bet tik registruotoms bendrovėms ir su daugybe apribojimų.
Būčiau laimingas, jei atsirastų kas nors, kas galėtų čia pagelbėti ir galbūt nukreipti mane į patikimą DN pardavėją arba kitą būdą jį užsisakyti (pvz., kaip Nitrochemis P2NP).
Tikslus produktas, kurio ieškau, yra:
Gyvsidabrio (II) nitratas CAS: 10045-94-0
NEBANDŽIU ieškoti monohidrato, (I) nitrato variantų arba įprasto gyvsidabrio.
Laukiu jūsų atsakymo.
Cincerly,
Koko