Question Vaistų testai

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Sveiki, turiu keistą klausimą. O tai ar galima teigiamai reaguoti į narkotikų testą gaminant metamfetaminą? Nevartojant jo pačiam.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Priklauso nuo testo. tamponas taip, seilės tikriausiai ne, dauguma testų keliuose yra seilių testai, oro uostuose ir poskyriuose atliekami tamponai. šlapimas ir kraujas tikriausiai ne.
Jei jūs ar kas nors kitas norite įveikti seilių testus, kuriuos naudoja policija visoje ES, turiu garantuotą sprendimą, sukurtą specialiai šiems testams įveikti.Jis pateikiamas ant mažo popierėlio, kuris ištirpsta burnoje, labai diskretiškas, o rezultatas visada NEGATYVUS, susisiekite su manimi.
Šiuo metu dirbu, kad kažką surinkti kaip įrodymas parduoti jį viešai čia BB, bet tuo tarpu aš galiu asmeniškai garantuoti, kad jis yra veiksmingas ir sveikiname bet kokį testą, mano sprendimas yra unikalus pasaulyje.

Last edited:

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Man tai būtų labai įdomu!!! Nesu labai išprusęs technikos srityje, todėl būkite kantrūs, gal ir čia galėtumėte man padėti.
Bet man tikrai įdomu, ar yra būdas įveikti prieš įsidarbinant atliekamą seilių testą dėl metamfetamino.