Question Ar kas nors žino, kaip kristalizuoti kanabinoidų aliejų?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Ar kas nors žino, kaip kristalizuoti kanabinoidų aliejų?!!! Plezse PM me!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
pagal NuggMD, thc nesikristalizuoja, kai yra izoliuotas, jis sudaro baltus miltelius. tas šūdas, kuris kristalizuojasi, yra thc-a.

Štai pamoka, kaip pasigaminti thc izoliatą, bet jums reikės tam tikros laboratorinės įrangos

čia rasite šiek tiek lengvesnį vadovėlį, bet nežinau, ar jis padės gauti thc izoliatą, nes nuotraukos yra žalios. jame tik parašyta "thc milteliai", bet tai daug lengviau padaryti namų virėjui.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Dalykas yra nusipirkau som 5cl kanabinoidų aliejaus iš ankstesnės patirties žinau, kad bet koks skysto pavidalo kanabinoidas, jei tiesiog atvėsinsi id ir paliksi atviroje erdvėje, gali tapti kietu dalyku, bet aš tiesiog klausiau, gal kas nors žino kitų būdų ar greitesnių būdų!!! Dėkui už atsakymą!!! Keep it UP!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
ar jis turi tik 5 cl? jei taip, procesas turėtų būti šiek tiek panašus į mano atsiųstą thc izoliato dalyką, tik paprastesnis. afaik jūs tiesiog žiemojate tą šūdą (įdėkite jį į etanolį arba jūsų pageidaujamą tirpiklį, palikite šaldiklyje per naktį, filtruokite, kad pašalintumėte kietąsias daleles, kurios yra riebalai ir panašūs dalykai), išgarinkite jį (laikykitės atokiau nuo aukštų temperatūrų, nes jos gali suskaidyti kanabinoidus), leiskite jam persikristalizuoti, filtruokite, galbūt dar kartą išplaukite tirpikliu ir išdžiovinkite / desikatuokite. paklauskite kieno nors antros nuomonės ^^;

taip pat mano blogai, kad mano atsiųstame "lengvesniame vadovėlyje" buvo nurodyta, kad išgaunama iš gėlių, o ne iš aliejaus.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Its ok bro I appreciate the efort ther3 is a lot of knowledge people around but not all of them are active let's say it like this!!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
THC deimantai gos nuo aliejaus / šratinuko iki tirpiklio garinimo iki skaidraus THC-A kristalo ragana yra apie 98 % grynumo