Question Krištolinės uolos iš metilfenidato?

Thewizard-Bellymaster-420

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ei, įdomu, ar galite kristalizuoti metilfenidato tabs

Turiu daug Ritalino , bet noriu jį kristalizuoti šnypštimui

Jei gautumėte man
Greetz Bellymaster

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nesu tikras dėl kristalizavimo, bet kažkas reddit įraše pateikė ekstrakcijos instrukciją ^^;

"Ar yra koks nors veiksmingas būdas atskirti MPH nuo užpildų tabletėje? Mano idėja būtų susmulkinti tabletes, išvirti jas etanolio ir vandens (degtinės) mišinyje, išfiltruoti likusią medžiagą, kuri neištirptų, tada virti mišinį, kol etanolis išvirs ir MPH išsiskirs iš tirpalo, nes jis blogai tirpsta vandenyje, o tada jį tiesiog išfiltruoti ir turėti pakankamai gryną MPH kiekį."

"Taip, tai skamba kaip standartinis etanolio plovimas. Turėtų būti visiškai tinkamas daugumai visų naudojimo būdų, išskyrus IV. Darbui su platformomis tikriausiai norėsite submikroninio laboratorinio filtro, ir net tada jis vis tiek nelaikomas rekomenduojamu, nebent nemiga yra asmeninis ieškojimas.
Be to, 190 laipsnių stiprumo everclear garuoja taip greitai, kad virimo procesas nereikalingas. Tiesiog paskleiskite tirpalą po troškinimo indą, kad paskatintumėte garavimą".

taip pat, ik tai nėra tai, ko jūs prašėte, bet ši nuoroda gali būti naudinga IV naudotojams!

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ačiū, Taip, aš žinau, kad jūs reddit pranešimas.

Bet ne tai, ko ieškau.

Bandžiau jį išgauti whit metanoliu etanoliu ir t. t. ir t. t. Paprasta kristalizacija nekristalizuoja MPH

Aš nebandžiau druskos rūgšties dujų metodo.

Bet todėl ir uždaviau šį klausimą.

Priekinė ranka
Ačiū už informaciją

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ar MPH yra prisijungęs prie druskos ar sulfato IDK?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
afaik mph naudojamas hidrochlorido pavidalu tabletėse. ir taip, pseudoefedrino amerikoje galima įsigyti be recepto, bet, manau, dėl jo reikia pasirašyti lape. pažįstu žmogų, kuris tiesiog vagia jį iš parduotuvės, o tai yra daug geresnė idėja, jei tik tavęs nesulaikys. nvm tu esi nyderlanduose, todėl tai nėra galimybė, mano klaida... neturiu supratimo, ar shake n bake veiktų su mph. gal paklausk vieno iš ekspertų šoninėje juostoje?

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Sveiki, Amerikoje Cold tabletės su veikliąja medžiaga pseudoefedrinu yra parduodamos be recepto.
Gyvenu Nyderlanduose, čia ta medžiaga griežtai uždrausta ir jos nerasite jokioje pakelėje.

Dabar, kai lyginu efedriną ir amfetaminą, tai nėra didelis skirtumas.

Tai, ką Nyderlanduose galima įsigyti pagal receptą ADHD sergantiems pacientams, yra metilfenidatas (Dex amfetaminą taip pat galima įsigyti pagal receptą prižiūrint)

Pavyzdžiui, jei noriu naudoti "shake n bake" metodą, bet vietoj efedrino naudoti tabletes, kurių galima įsigyti čia, Nyderlanduose? Ar tai suveiktų?

MPH turi ab ketono.

Noriu traukti būtent B-ketoamfetaminą

Bet kokie pasiūlymai kas nors?

Aš tiesiog ieškau ir klausiu, nežiūriu į tai pernelyg rimtai, bet norėčiau žinoti
Ačiū iš anksto

piloten

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
14
Sveiki, turėjau draugą, kuris gamino metilfenidato kristalus, kaip jūs norėjote padaryti. Jis sakė, kad tiesiog laikė juos etanolyje arba metanolyje ir tada gavo kristalus. Ilgą laiką vartojau vaistus nuo ADHD ir bandžiau tai, ką jie sakė, bet tai nepadėjo. Girdėjau, kad žmonės naudoja izopropilo alkoholį. Galite pabandyti ir tai.