taip būtent šiuo keliu ir bandžiau eiti. Tas pats puslapis iš rodyklės. Tai buvo prieš kelerius metus per covid, kai buvau šiek tiek pamišęs nuo viso laisvo laiko laboratorijoje ir vartojau kuo daugiau narkotikų, kaip tik įmanoma, dėl to, kad buvau gana toli, man sekėsi neblogai, turiu pripažinti, lol (im off all hard drugs now )... Bet aš noriu pasakyti, kad negaliu tiksliai prisiminti, ar buvo kokių nors variantų, tik žinau, kad tai buvo šis procesas, kurį atlikau savo laboratorijoje. bet kokie pakeitimai buvo tiesiog pritaikyti prie mano turimos įrangos. Mano turėto efedrino grynumas galbūt buvo abejotinas, o aš turėjau gal tik gramą jo. Problema kilo, kai bandžiau jį išgryninti, nes jis yra katinonas ir turi karbonilo, todėl tirpsta vandenyje ir nepoliniuose tirpikliuose, o su mažu kiekiu, kurį turėjau, iš esmės viską praradau atlikdamas A/B ekstrakciją..... Kai išsiaiškinau, kaip išgauti efedriną 75 % efektyvumu, jau buvau pradėjęs vartoti metamfetaminą...
tbh permanganatas yra gana intensyvus, o joneso reagentų būdas buvo geresnis. pamenu, kad taip galvojau. man pavyko kažką išgauti joneso reagentų būdu, kurio buvo gerokai daugiau nei permanganato... nes jūs PRIVALOTE išgryninti, bet koks permanganato likutis sukelia intensyvią žalą smegenims... ir galbūt tai buvo viskas.
Joneso reagento būdas taip pat nėra be spąstų, taikant šį metodą minima, kad susidaro balta arba raudona "masė, kuri yra ženkliai sumažėjusios išeigos požymis".... Man nepavyko to išvengti, bet vis tiek šiek tiek gavau. Tačiau ir vėl tai darau 20 ml mėgintuvėlyje, po vieną gramą, nes esu sunkus narkotikų vartotojas... Taigi..... Kaip suprantu, oksiduoti hidroksigrupę benzilo padėtyje (tai, ką mes darome) yra gana lengva (jos redukavimas iki metamfetamino yra labai sudėtingas), todėl gali būti, kad yra draugiškesnių švelnesnių oksidatorių, kurie nebuvo gerai žinomi rodžio laikais... pavyzdžiui, piridinio chlorochromatas (PCC). bet aš neturiu supratimo apie jokią iš šių galimybių, kad būčiau sąžiningas....