Nuo 0 iki 0+1
Turiu nulinį chemijos išsilavinimą. Tiesiog vieną dieną susinervinau, kai mane pakišo kortelę, norėdamas nusipirkti Zyrtec. Priežastis, žinoma, ta, kad žmonės naudoja efedriną metamfetaminui gaminti.
(Beje, štai kaip.) Tą konkrečią dieną tai mane labai supykdė. Kodėl turėčiau patirti nepatogumų dėl to, kad kažkas, kurio net nepažįstu, gamina metamfetaminą? Tai kažkoks mažumos ataskaitos šūdas, fuck that, nekaltas, kol neįrodyta jo kaltė, mother fucker. Jei pagalvoji, tai niekuo nesiskiria nuo KYC, kad vyriausybė galėtų sekti, kaip išleidi savo BTC........... o palauk, apie ką aš kalbėjau?
Šiaip ar taip, pakeliui namo pagalvojau: "Pasidarysiu šiek tiek Meth". Niekada anksčiau negalvojau to daryti, bet jie įkalė man į galvą šią mintį.
Nuo to laiko tai virto šauniu slaptu mano hobiu (nesiekiu jo paversti verslu). Patikrinau kelis šaltinius ir informacijos yra, išmokau, kaip per dieną pasigaminti "shake & bake" (vieną puodą)... nekurdamas ugnies! Tačiau BBGate yra vienintelė vieta, kurią radau ir kuri leidžia man jaustis pakankamai užtikrintai, kad galėčiau pasitraukti nuo šaligatvio. Šiame forume gali eiti taip sekliai arba taip giliai, kaip tik nori žinių.
Viskas, ko jums reikia, yra čia!
Jie skelbia receptus, įrangą ir reikiamus reagentus. Tada jie sukuria vaizdo įrašą, kuriame žingsnis po žingsnio parodo, kaip tai padaryti. Jei turite klausimų, kas nors atsakys, ir galite pasitikėti atsakymu, nes jį patikrino grupė ekspertų (nors jie dažnai nesutaria dėl "teisingo" atsakymo).
Neturite reagentų ar įrangos? Jie parodys, kaip juos pasigaminti, arba, jei pageidaujate, nupirks.
Vienintelis dalykas, kurio "BBGate" nesuteikia, yra iniciatyva ir atkaklumas. Tačiau padrąsinimą rasite!
Pradėkite nuo šių
paprastų receptų ir klauskite, ko nežinote. Tačiau pirmiausia pabandykite paieškoti forume, nes pastebėjau, kad jei turiu klausimą, greičiausiai kažkas kitas jau jį uždavė.