Taip, žmogau, papasakok man apie tai.
Ne per seniausiai iš tikrųjų pradėjau vertinti net ir darbą, susijusį su didelių kiekių bet ko gaminimu laboratorijoje. Nesvarbu, ar tai būtų vaistai, ar bet kokie kiti įdomūs junginiai. Tai buvo mano nuoširdi meilė chemijai, kuri mane palaiko.
Kaskart, kai jaučiuosi šūdinai ir noriu ją mesti, tiesiog pagalvoju, kiek daug išmokau pakeliui ir kaip tai iš esmės padėjo mano žinioms apie visą chemiją. Galiausiai pasiekiau tokį gyvenimo etapą, kai tai nebebuvo darbas. Tai neturėjo nieko bendra su narkotikais. Staiga mane supo nuostabūs žmonės nuostabioje laboratorijoje su nuostabia aistra. Supratau, kad tai, ką darau, nebėra tik projektas ar pasišventimas, tai tikri retų junginių tyrimai, apie kuriuos daugelis net nėra girdėję ar matę savo akimis.
Norėčiau, kad to, ką darome, nevaržytų beprasmės taisyklės ir apribojimai. Norėčiau, kad nebūtume cenzūruojami sakyti, ką norime, daryti, ką norime, imti, ką norime. Aš nesu anarchistas. Nemanau, kad visi turėtume žudyti vieni kitus dėl nereikšmingų dalykų. Bet tikiu tikra laisve. Kai kurie mano pažįstami žmonės ir kai kurie BB forumo dalyviai man atrodo tikrai talentingos asmenybės. Pagalvokite apie tai. Mes visi dirbame ribotoje aplinkoje, kurioje nuolat stebima, ką darome. Tačiau vis tiek sugebame sintetinti junginius, apie kokius anksčiau nebuvo girdėta vyriausybės finansuojamose laboratorijose, kurios dažnai pačios sunkiai tai sugeba padaryti (kalbu remdamasis tikra asmenine patirtimi).
Linkiu, kad ateitų diena, kai sustabdysime šią beprotybę ir suprasime, kad žmonių ir narkotikų santykiai gali egzistuoti simbioziškai, be nereikalingo smurto.
Prieš gamindamas narkotikus buvau chemikas. Tačiau šį nuostabų, kupiną nuotykių ir meilės gyvenimą iš tiesų pradėjau gyventi tik tada, kai pradėjau gaminti narkotikus. Jei sugebėsiu pagaminti junginį, nepakenkdamas sau ir kitiems. Jis man priklauso. Nesvarbu, ką jūs man sakote ar kaip bandote manipuliuoti savo nesąmoninga istorija apie tai, kaip aš sugrioviau žmonių gyvenimus. Žinai, ką aš matau? Tikrus, tikrus žmones, žiūrinčius tiesiai man į akis ir dėkojančius už tai, kad leidau jiems tai patirti. Aš leidau jiems patirti meilę ir tikros laimės jausmus. Saugiu būdu, nekenkdami sau nešvariais šūdinais narkotikais, kuriuos jie matė iki mano produkto pasirodymo gatvėse.
Fuck war on drugs. Fuck law enforcement and every officer supporting this bullshit. Gyvenkite laisvi žmonės. Neleiskite, kad kas nors jus įkalbinėtų elgtis kitaip.