Question Geriausias vakaro šurmulys

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Kurį laiką svarsčiau apie tai, o paskui supratau, kad tai tikriausiai puikus forumas paklausti.

Įdomu, ką turėčiau vartoti, kad vakare maloniai, sklandžiai šnekučiuočiausi? Negaliu vartoti kanapių. Niekada neturėjau gerų santykių su jomis, dar nuo gimnazijos laikų. Nežinau, ar tai įmanoma, bet manau, kad esu alergiškas žolei.
Mano idealus vakaro pagalbininkas būtų maždaug toks:
  • Noriu išgerti, kai grįžtu namo, o poveikis tęstųsi apie 4 val.
  • Turi malonų lengvą arba vidutinį euforijos pojūtį
  • Turi nedidelį MDMA "myliu visus" poveikį, bet ne visą
  • Jaučiuosi atsipalaidavęs ir be streso, bet ne mieguistas ar mieguistas
  • Jokių koordinacijos ar kalbos problemų. Noriu, kad galėčiau leisti laiką ir kalbėtis su žmonėmis, kad jie nežinotų, jog esu kažką pavartojęs
  • Nesukelia man miego problemų
  • Nėra sunkių pagirių
Esu gana gerai susipažinęs su stimuliatoriais, bet su kitais dalykais - nelabai. Taigi, ar šis kūdikis egzistuoja????

Tiesiog ieškau kažko, kas padėtų atsipalaiduoti, kai grįžtu namo. Gero šurmulio, šiek tiek euforijos ir priminimo, kad viskas bus gerai. 😏 Gerai, gerai, gerai, gerai...

Labai laukiu, ką žmonės pasiūlys. Mane ima šiurpas vien pagalvojus apie tai!

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Priklauso nuo to, ką turite omenyje. Esu atlikęs teisėtai išrašytų Gabapentino ir Lyricos vertimų, tačiau greičiausiai tai nėra tai, apie ką kalbate.

Prisimenu, kad Lyrica buvo tik gerai, o Gabapentinas man niekada nieko nedarė. Bet neseniai skaičiau, kad jei dozes skirstysite tolygiai, jos bus veiksmingesnės. Užuot išgėrus 1200 mg iš karto, jie rekomendavo suvalgyti ką nors riebaus (pavyzdžiui, šoninės), o tada išgerti 600 mg. Palaukite valandą ir išgerkite 300mg, palaukite dar valandą ir išgerkite paskutinę 300mg kapsulę.