- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 65
Kurį laiką svarsčiau apie tai, o paskui supratau, kad tai tikriausiai puikus forumas paklausti.
Įdomu, ką turėčiau vartoti, kad vakare maloniai, sklandžiai šnekučiuočiausi? Negaliu vartoti kanapių. Niekada neturėjau gerų santykių su jomis, dar nuo gimnazijos laikų. Nežinau, ar tai įmanoma, bet manau, kad esu alergiškas žolei.
Mano idealus vakaro pagalbininkas būtų maždaug toks:
Tiesiog ieškau kažko, kas padėtų atsipalaiduoti, kai grįžtu namo. Gero šurmulio, šiek tiek euforijos ir priminimo, kad viskas bus gerai. Gerai, gerai, gerai, gerai...
Labai laukiu, ką žmonės pasiūlys. Mane ima šiurpas vien pagalvojus apie tai!
Įdomu, ką turėčiau vartoti, kad vakare maloniai, sklandžiai šnekučiuočiausi? Negaliu vartoti kanapių. Niekada neturėjau gerų santykių su jomis, dar nuo gimnazijos laikų. Nežinau, ar tai įmanoma, bet manau, kad esu alergiškas žolei.
Mano idealus vakaro pagalbininkas būtų maždaug toks:
- Noriu išgerti, kai grįžtu namo, o poveikis tęstųsi apie 4 val.
- Turi malonų lengvą arba vidutinį euforijos pojūtį
- Turi nedidelį MDMA "myliu visus" poveikį, bet ne visą
- Jaučiuosi atsipalaidavęs ir be streso, bet ne mieguistas ar mieguistas
- Jokių koordinacijos ar kalbos problemų. Noriu, kad galėčiau leisti laiką ir kalbėtis su žmonėmis, kad jie nežinotų, jog esu kažką pavartojęs
- Nesukelia man miego problemų
- Nėra sunkių pagirių
Tiesiog ieškau kažko, kas padėtų atsipalaiduoti, kai grįžtu namo. Gero šurmulio, šiek tiek euforijos ir priminimo, kad viskas bus gerai. Gerai, gerai, gerai, gerai...
Labai laukiu, ką žmonės pasiūlys. Mane ima šiurpas vien pagalvojus apie tai!