Question Nauja fenilamino stimuliatoriaus, kurio dar nematėte, sintezė

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Taigi žiūrėjau papildomus failus į ( dėl kažkokių priežasčių neveikia nuorodų įrankis 🤔)https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2009/gc/b900750d/unauth#!divRelatedContent
Ir pastebėjau, kad tai yra galiojanti reakcija, bet dėl visa pikta negaliu priversti savo telefono parodyti man paveikslėlio pagal iupac pavadinimą. Padėkite man, mano geriausias spėjimas yra nuotraukoje
6zjiVnd1hB

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
N-etil-N-metilanilinas yra izomeras, kurio 2-oji metilo dalis yra susijusi su azotu, o ne su beta anglimi. Esu matęs scenarijų, kai ši cheminė medžiaga taip pat būtų vadinama N-etil-N-metilanilinu. Cikloheksanas yra anilinas dėl to, kad aminas yra 1-ojoje anglyje. Tai cikloheksilaminas su etilo sibe grandine, kurioje yra 2 metilo grupės

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Tai fenilinė grupė.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tai lengva manyti, tačiau išbandęs visas įmanomas pavadinimų konvencijas pastebėjau tendenciją. Tendencija buvo tokia, kad kiekvienas fenilaminas turėjo. Aminas šoninėje grandinėje, 3-ioji anglis. Peržiūrėjau 100 fenilaminų junginių ir nė vienas neturėjo amino pirmoje padėtyje . Tuomet paklausiau "Google" w
Kas yra cikloheksanas su aminu. Tai anilinas. Susijęs paveikslėlis
G9gDSTJi82

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Jūs vis vadinate jį cikloheksanu, nors tai yra benzenas - tai mano pastaba.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Na, nesiginčysiu, nes jis turi 3 bouble jungtis, bet benzenas yra cikloheksanas, tačiau ši konkreti cheminė medžiaga yra anilinas, dar žinomas kaip aminobenzenas, benzilaminas arba fenilaminas. Žr. toliau. Maniau, kad N-(PROPAN-2-YL)ANILINAS būtų stimuliatorius, bet iš tikrųjų tai nervų sistemą slopinantis preparatas.