Na kaip dėl to, kad kas nors parodytų šiek tiek informacijos apie tokius ir detalizuotų, kad tai galėtų būti išsami diskusija..bent jau šūdas nežudys atsakingų ppl skirtingai nuo fentanilio..mano žiniomis 6-mam 3-mam yra visas heroinas ir būtų ypatinga susidurti su forumu, kuriame kas nors galėtų gauti teisingai bandydamas, nes tai nėra labai sudėtinga .galiu pasakyti, kad mano tyrimai yra tik savišvietai ir nėra taip lengva susidurti su paprastu pagalbos suskirstymu ir ppl dirbant kartu.bet koks straipsnis ar forumas pbs dokumentinis filmas yra nuoroda, kuri yra toli nuo švietimo kodėl ir kaip ...kas yra mikstūros, kurios gali būti sukurtos su augaline medžiaga, u turi tartratas, sulfatas, hcl dar kodėl jie formuojasi ir kur vienas skiriasi nuo kito...kokios klaidos gali būti lengvai nustatyti baigiant kaitinimo junginių, jei tokių yra....koks geriausias būdas kristalizuoti tokius, ar reikia atlikti organinį plovimą, kad atskirti prieš rūgščių bazių išskyrimą ...šie dalykai yra įdomūs ir tiesiog mokomieji, o net ir svarstant kitą panašią diskusiją apie, tarkime, aspiriną pakaktų, jei veiksniai yra identiški, tačiau tyrimai ir patentai yra ploni arba sudėtingi, nebent turite prieigą prie universiteto...prašau pataisyti mane dar išsaugoti išskyrimą, nes mokymasis yra mano tikslas ir pasidalinti supratimą u posess ir paaiškinti tokius būdu sustabdyti žmones nuo žaisti gatvėse n miršta kaip recient kartos... jo pobūdis, pasidalinti kai kurių nemokamų išteklių arba tiesiog pakankamai padengti šią temą, dėl daugumos forumų paaiškinti tą pačią ne naudinga informacija iš Pietryčių Azijos literatūros... prašome pasidalinti...ty